Naudojiesi „Facebook“ – esi mažiau patenkintas savo gyvenimu

Mičigano universiteto mokslininkų tyrimas atskleidė, kad naudojimasis „Facebook“ gali ne tik sugadinti nuotaiką, bet ir sumažinti pasitenkinimą savo gyvenimu. skaityti »

„Facebook“ testuoja naują mokėjimo sistemą

Nauja mokėjimų sistema, kaip spėjama, leis atlikti finansines operacijas naudojantis „Facebook“ vartotojo duomenimis ir gali būti rimtas konkurentas kitai sistemai „PayPal“. skaityti »

„Facebook“ paleis vaizdo reklamą

Socialinis tinklas „Facebook“ šį rudenį planuoja keisti vaizdo reklamos formatą. skaityti »

Nuotraukos socialiniame tinkle – greitas išsiskyrimas su draugais

Birmingemo universiteto (Anglija) mokslininko dr. David Houghton atliktas tyrimas atskleidė, jog individai, kurie nuolat publikuoja nuotraukas socialiniame tinkle, rizikuoja prarasti draugus. skaityti »

Bendrovėje „Facebook“ – pirmasis rinkodaros direktorius

Buvusį kompanijos „Motorola Mobility“ vadovą Gary Briggs „Facebook“ paskyrė rinkodaros direktoriumi. skaityti »

„Facebook“ akcijos pakilo 18 proc.

„Facebook“ akcijos šoktelėjo 18 proc., nes gautas įmonės pelnas pranoko analitikų lūkesčius dėl didesnių, nei tikėtasi, mobiliųjų telefonų programėlių pardavimų. skaityti »

„Facebook“ telefone naudojasi daugiau nei 100 mln. vartotojų

Visą pasaulį jungiantis socialinis tinklas „Facebook“ žiniasklaidai išplatintame pranešime skelbia, kad vis daugiau žmonių naudojasi šia mobilia programėle savo telefone. Naujausiais kompanijos duomenimis, naudotojų skaičius kasmet auga, dabar jų yra daugiau nei 100 mln. skaityti »

„Facebook“ patvirtino oficialią „Samsung Lietuva“ paskyrą

„Samsung Lietuva“ paskyrai „Facebook“ suteikė vienintelės oficialios kompanijos paskyros Lietuvoje šiame socialiniame tinkle statusą. skaityti »

„Facebook“ paieškos pagal turinį sistema taps vieša

„Facebook“ administracija nuo šiol eiliniams naudotojams suteiks prieigą prie paieškos pagal turinį sistemos „Graph Search“. skaityti »

„Facebook“ šypsenėles perkėlė ir į įprastą tinklapio versiją

Didžiausias socialinis tinklas pasaulyje „Facebook“ nusprendė perkelti juoką keliančias milžiniškas šypsenėles iš savo mobiliųjų programų ir į įprastą tinklapio versiją. skaityti »