Kompanijos „Google“ suburta komanda kovoja su išpuoliais internete

Pranešama, kad naujausias ir geriausias „Google“ saugumo projektas yra technologijų inžinierių komanda pavadinimu „Project Zero“. skaityti »

„Google“ planuose – interneto palydovų tinklas

Įmonė „Google“ pasiruošusi išleisti 1 mlrd. JAV dolerių kosminiam dirbtinių palydovų tinklo projektui, kuris suteiks prieigą prie interneto daugeliui besivystančių pasaulio šalių. skaityti »

Be vairo ir pedalų: pirmasis naujojo „Google“ autonomobilio bandomasis važiavimas

Jau kitais metais į JAV kelius ir gatves išriedės pirmasis dviviečių „Google“ autonomobilių (autonominių automobilių) šimtukas. skaityti »

„Google“ įmonėms planuoja pasiūlyti „Wi-Fi“ prieigos įrenginius

Bendrovė „Google“ planuoja mažoms ir vidutinėms įmonėms pasiūlyti „Wi-Fi“ tinklo techninę ir programinę įrangą su nuolaida. skaityti »

„Google“ ketina įsigyti žaidimų vaizdo transliavimo paslaugą „Twitch“

„Google“ priklausantis „YouTube“ padalinys ketina nusipirkti žaidimų vaizdo transliavimo paslaugą „Twitch“. Šis pirkinys kompanijai kainuos 1 milijardą JAV dolerių. Beje, „Twitch“ ne kartą norėjo įsigyti ir kitos bendrovės, tarp kurių interneto gigantė „Microsoft“. skaityti »

KTU studentai reklamuoja Lietuvos įmones „Google“ konkurse

KTU Ekonomikos ir verslo fakulteto marketingo studijų trečiakursiai – tarptautinio konkurso „Google reklamos internete iššūkis“ (angl. Google Online Marketing Challenge) dalyviai. skaityti »

Pasirodė raudonos spalvos „Nexus 5“

LG kartu su „Google“ pristatė raudonos spalvos „Nexus 5“ modelį. skaityti »

Specialistai: „google“ vaistininko pakeisti negali

Sunegalavę lietuviai internetą naudoja visų pirma kaip informacijos šaltinį apie ligas, o pirkti vaistų ar kitų sveikatos priežiūros priemonių elektroninėje erdvėje neskuba. skaityti »

„Google“ neria į robotikos vandenis

BBC ir „The New York Times“ skelbia, kad korporacija „Google“ nuo šiol dirbs ir robotikos srityje. IT milžinė pranešė, kad per pusmetį įsigijo septynias bendroves, kuriančias pramoninius robotus. Naujajam padaliniui vadovauja buvęs „Google Android“ projekto vadovas Endis Rubinas. skaityti »

„KitKat“ užima 1,1 proc. „Android“ rinkos

Kompanija „Google“ paskelbė lapkričio mėnesio operacinės sistemos „Android“ statistiką ir neseniai pristatytas atnaujinimas „KitKat“ spėjo užimti 1,1 proc. rinkos. skaityti »