„Apple“: Mes su savo „iPad“ planšetiniais kompiuteriais bandysime aplenkti „Microsoft Windows“

Viena iš skambesnių žinių šią savaitę buvo rekordiniai „Apple“ praėjusių metų finansiniai rezultatai bei gana žymus kompanijos akcijų kainų kritimas, tačiau „Apple“ vadovas Timas Cookas atrado dar vieną temą, apie kurią norėjo pakalbėti. Mažėjant „Mac“ AK pardavimams, „Apple“ žvelgia į savo „iPad“ planšetinių kompiuterių seriją. skaityti »

Per pastaruosius du mėnesius „Cydia“ naudojosi per 20 mln. „iOS“ vartotojų

Populiari mobilioji aplikacija „Cydia“, iš kurios į „iOS“ operacinę sistemą turintį įrenginį galima diegti įvairias modifikacijas, per pastaruosius du mėnesius turėjo per 20 milijonų pastovių vartotojų, skelbia portalas „TechCrunch.com“. skaityti »

Per metus parduota per 140 mln. „Apple iPhone“ šeimos išmaniųjų telefonų

Praėjusių metų ketvirtąjį ketvirtį parduota apie 52 mln. „Apple iPhone“ šeimos išmaniųjų telefonų, o tai yra 41 % daugiau nei tuo pačiu metu prieš metus. skaityti »

Vaikai iš Kalėdų senelio laukia „iPad“

Kiekvienais metais vaikai rašo laiškus Kalėdų seneliui tikėdamiesi, kad jis išklausys ir atneš jų svajonių žaislą. Kaip rodo JAV atlikti tyrimai, 21 amžiaus vaikai labiausiai nori po egle rasti „Apple“ produktus. skaityti »

„iPad“ pasirodė programėlė, skirta iš popieriaus kurti 3D figūrėles

Lenkijos studija „Pixle“ išleido planšetei „iPad“ skirtą programėlę „Foldify“, padedančią kurti figūrėles iš kartono ar popieriaus. skaityti »

„Apple“ planšečių rinka traukiasi

Kompanijos „Apple“ planšečių rinkos dalis per pastaruosius metus sumažėjo nuo 59,7 proc. iki 50,4 proc. skaityti »

Į antkapius įmontuoti „iPad“ primins mirusiuosius

Nuo šiol artimųjų kapus lankantys asmenys galės prisiminti juos stebėdami besikeičiančias nuotraukas ar filmukus, rodomus planšetinio kompiuterio „iPad“ ekrane, kuris bus įmūrytas į antkapį. skaityti »

DNB programėlėje – svarbi informacija pradedantiesiems verslininkams

Ketinantiesiems imtis nuosavo verslo DNB bankas sukūrė elektroninę programėlę „Įkurk verslą“, skirtą planšetiniams „iPad“ ir įprastiems asmeniniams kompiuteriams. Ji padės vienoje vietoje rasti svarbiausią informaciją ir atsakymus į esminius klausimus, kylančius kuriant sėkmingo verslo modelį – pradedant pirminės idėjos testavimu ir baigiant įmonės įsteigimu. skaityti »

4-ajame kvartale „Apple“ pardavė 26,9 mln. „iPhone“ ir 14 mln. „iPad“

„Apple“ publikavo ketvirtojo kvartalo finansinius rezultatus. Vėl pagerintas „iPhone“ ir „iPad“ pardavimo rekordas. skaityti »

„i–FlashDrive“ – patogu keistis informacija

Šiandien duomenų dalinimasis bei sinchronizavimas bevieliu ryšiu mums tampa jau įprastu reiškiniu, tačiau „Wi–Fi“ veikai ne visur. Ką daryti tada? Kompanija „Sanho“ „Apple“ gerbėjams siūlo pirmuosius pasaulyje išorinis duomenų kaupiklis pasaulyje „i–FlashDrive“. skaityti »