Inovatyvūs „Sony“ fotoaparatai „α7R“ ir „α7“ keičia fotografijos dėsnius

„Sony“ pristato laukiamiausias profesionalių fotografų ir fotografijos entuziastų naujoves – pilnakadrius fotoaparatus „α7R“ ir „α7“. skaityti »

Telefoninės fotografijos revoliucija – novatoriški „Sony“ fotoaparatai-objektyvai

Kiekvieną dieną išmaniaisiais telefonais užfiksuojama milijonai kasdienio gyvenimo akimirkų, ir tokių nuotraukų skaičius nuolatos auga. skaityti »

„Sony“ aprūpins „PlayStation 4“ valdymo balsu funkcija

Tęsiasi pogrindinė kova tarp „PlayStation 4“ ir „Xbox One“. skaityti »

Fotografavimo galimybes padidinti padės nauji E tipo tvirtinimo objektyvai

Aukščiausios kokybės „Carl Zeiss“ ir „Sony G Lens™“ kintamojo židinio nuotolio objektyvai išplečia fotoaparatų su α E tipo tvirtinimu savininkų kūrybines galimybes. skaityti »

Naujasis „Sony“ fotoaparatas „NEX-5T“ – mažesnis dydis ir daugiau inovacijų

Didelis vaizdo jutiklis yra svarbiausias nuotraukų kokybės garantas net ir kompaktiškame fotoaparate. Būtent juo išsiskiria naujasis „Sony“ fotoaparatas „NEX-5T“ su keičiamu objektyvu, belaidžio ryšio galimybėmis ir unikaliomis fotografuoti skirtomis programėlėmis. skaityti »

„Sony“ tęsia tradiciją vėl pelnydama penkis prestižinius EISA apdovanojimus

Pakartojusi praėjusių metų pasiekimą ir vėl pelniusi penkis prestižinius Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimus, bendrovė „Sony“ toliau neužleidžia lyderės pozicijų vaizdo, garso ir foto technikos srityse. skaityti »

„Sony“ atsisako dalyti įmonę

Japonijos kompanija „Sony“ atmetė vieno iš didžiausių savo akcininkų – draudimo fondo „Third Point“ – pasiūlymą atskirti pramogų padalinį „Sony Pictures“ nuo pagrindinės bendrovės. skaityti »

„Sony“ pristatė išmanųjį telefoną „Xperia Z Ultra“

„Sony“ oficialiai pristatė išmanųjį telefoną „Xperia Z Ultra“. Naujasis įrenginys turi 6,4 colio ekraną ir „Snapdragon 800“ lustą. skaityti »

„Sony“ perleido išmanųjį laikrodį

Birželio 25 dieną kompanija „Sony“ pristatė išmanųjį laikrodį „SmartWatch 2“ jutikliniu ekranu. Laikrodis dirba valdomas operacinės sistemos „Android“. skaityti »

Technologinius BRAVIA televizorių pranašumus jau galima išbandyti ir Lietuvoje

Šių metų pradžioje debiutavę „Sony“ raiškieji televizoriai BRAVIA pasiekė Lietuvos rinką. Naujieji „BRAVIA W“ serijos televizoriai yra aprūpinti pažangiausiomis vaizdo ir garso technologijomis, kurios padeda perteikti dar natūralesnes spalvas ir gilesnius įspūdžius. skaityti »