„iRadio“ paruošta pristatymui – „Apple“ pasirašė sutartį ir su „Sony“

Muzikos įrašų kompanija „Sony Music“ pasirašė sutartį su „Apple“ dėl muzikos kūrinių retransliavimo paslaugoje „iRadio“. Šis žingsnis sėkmingai vainikavo „Apple“ planą gauti licencijas iš trijų didžiausių muzikos įrašų kompanijų. skaityti »

„Sony“ anonsavo po vandeniu filmuojantį išmanųjį telefoną

Kompanija „Sony“ pristatė išmanųjį telefoną „Xperia ZR“, gebantį fotografuoti ir filmuoti „Full HD“ vaizdus po vandeniu. skaityti »

Praėjusiais metais „Sony“ dirbo pelningai

Japonijos elektronikos gamintoja „Sony“ pranešė apie pirmąjį metinį pelną per penkerius metus. Tiesa, didžiausios įtakos tam turėjo susilpnėjusi jena. skaityti »

„Sony“ pristato fotoaparatą „HX50“, išsiskiriantį priartinimo galimybėmis

„Sony“ pristatė mažiausią ir lengviausią pasaulyje „Cyber-shot“ serijos fotoaparatą „HX50“, išsiskiriantį maksimaliomis priartinimo galimybėmis. skaityti »

Vandeniui atspari „Sony“ kamera – geriausias atostogų pasirinkimas

„Sony“ pristatė kompaktišką „Handycam“ serijos kamerą „HDR-GW66VE“, idealiai tinkančią atostogų ar aktyvaus laisvalaikio akimirkoms fiksuoti. skaityti »

„Sony“ paskelbė „4K Ultra HD“ televizorių kainas

Nauja tendencija televizorių rinkoje – itin didelė 4K raiška – pareikalaus iš pirkėjų nemažų finansinių išlaidų. skaityti »

Naujose „Sony“ muzikos sistemose – ir NASA technologijos

Dvi naujos „Sony“ muzikos sistemos „CMT-BT80B“ ir „CMT-BT60B“ padarys įspūdį net ir reikliausiems klausytojams tiek savo išvaizda, tiek vidinėmis ypatybėmis. O jose panaudotos kosmoso agentūros NASA išplėtotos technologijos leis mėgautis neprilygstama garso kokybe. skaityti »

„Sony“ pristatė du naujus išmaniuosius telefonus

Kompanija „Sony“ kovo 18 dieną pristatė du naujus išmaniuosius telefonus „Xperia SP“ ir „Xperia L“. skaityti »

„Sony“ fotoaparatas „NEX-3N“ – profesionalios fotografijos galimybės kiekvienam

Naujasis „Sony“ sisteminis fotoaparatas „NEX-3N“ turi ką pasiūlyti ieškantiems kokybiško pakaitalo savo mėgėjiškam fotoaparatui ir tuo pačiu metu norintiems naudotis kompaktišku ir lengvu įrenginiu. skaityti »

„Sony Cyber-shot“ fotoaparatai atskleidžia milžiniškas fotografijos galimybes

„Sony“ pristato tris kompaktiškus „Cyber-shot“ serijos fotoaparatus su išskirtinėmis galimybėmis – „WX300“, „HX300“ ir „TX30“, kurie mėgėjiškai fotografijai suteiks naujų galimybių. skaityti »