„Microsoft“ vis mažiau dėmesio skiria „Internet Explorer“ taisymui

Praėjusiais metais „Microsoft“ lopė daugiau operacinės sistemos „Windows“ saugumo spragų nei 2015 m., šįsyk dėmesį sutelkdama ne į nuošalę nustumtą naršyklę „Internet Explorer“, o į vartotojo režimo komponentus. skaityti »

„Microsoft“ išmokys kalbėti šaldytuvus

Kompanija „Microsoft“ sukurta pagalbinė balso programa „Cortana“ netrukus bus įdiegta į daugybę buities prietaisų, prijungtų prie interneto. skaityti »

IT sprendimų debesijai rinka siekia 70 mlrd. dolerių

Analitinė bendrovė „Synergy Research Group“ paskelbė pasaulinės IT rinkos, besiremiančios debesų infrastruktūra, rezultatus. skaityti »

Kokią ateitį pranašauja „Microsoft“

„Microsoft“ Tyrimų skyriaus darbuotojai prognozuoja, kad per artimiausius dešimt metų išnyks paieškos laukelis, naudojamas interneto puslapiuose, o virtualioji realybė taps neatsiejama nuo realybės. skaityti »

Lietuvos studentai galės nemokamai naudotis „Microsoft“ programine įranga

Jau netrukus didžioji dalis Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų galės visiškai nemokamai naudotis „Windows 10 Education“, „Office“ ir „Office 365“ programomis. skaityti »

Lietuvos moksleiviai į virtualią realybę kels žymiausius Baltijos kaimynių objektus

Gebėjimas programuoti gali padėti ne tik profesinėje karjeroje, bet ir sprendžiant problemas bei ieškant sprendimų gyvenime. skaityti »

„Microsoft“ ir „AI Group“ kartu dirbs prie dirbtinio intelekto projektų

Jungtinių Amerikos Valstijų technologijų bendrovė „Microsoft“ užmezgė partnerystę su dirbtinio intelekto srityje dirbančia „Open AI“. skaityti »

„Microsoft“ pristatė į debesį iškeltą ir programėlėmis grįstą „Dynamics 365“

„Microsoft“ viešai pristatė naują platformą „Dynamics 365“, kuri į vieną visumą debesyje sujungia klientų ir verslo valdymo sistemas. skaityti »

„Microsoft“ investuoja į debesų technologijų plėtrą Europoje

Jungtinių Valstijų technologijų milžinė „Microsoft“ per praėjusius metus investicijas į debesų technologijas Europoje padidino du kartus, o per visą laiką investicijos į debesų technologijų plėtrą regione pasiekė 3 mlrd. JAV dolerių. skaityti »

Didžiausios IT bendrovės drauge kurs dirbtinio intelekto platformą

„Google“, „Microsoft“, IBM, „Facebook“ ir „Amazon“ sukūrė partnerystės sąjungą „Partnership on Aritificial Intelligence to Benefit People and Society“. skaityti »