„Microsoft“ pristato įrankių paketą naujiems mokslo metams

Artėjant mokslo metams, reikia pasiruošti ne tik sąsiuvinius ir rašiklius, bet ir technologijas efektyviam mokymuisi. Pristatome „Microsoft“ įrankių paketą, skirtą šiems mokslo metams. skaityti »

Bilo Geitso turto vertė rekordiškai išaugo

Turtingiausio pasaulio žmogaus Bilo Geitso turto vertė pasiekė 90 mlrd. JAV dolerių. skaityti »

„Microsoft“ vadovas bendrovės ateitį mato debesų technologijų srityje

„Microsoft“ vadovas Satja Nadela pareiškė, kad šiuo metu prioritetinė bendrovės veikla – debesų technologijos. skaityti »

„Microsoft“ mokys pažinti gėles

Kompanija „Microsoft“, bendradarbiaudama su kinų botanikais, kuria programą, kuri atpažintų augalus iš jų nuotraukų. skaityti »

„Penki kontinentai“ tęsia partnerystę su „Microsoft“

Pasaulinė programinės įrangos milžinė „Microsoft“ vienuoliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). skaityti »

„Microsoft“ pristatė „Windows 10 Anniversary Update“

Svarbus operacinės sistemos „Windows 10“ atnaujinimas „Windows 10 Anniversary Update“ bus prieinamas naudotojams jau rugpjūčio 2 d. skaityti »

Bekontakčius mokėjimus jau galima atlikti ir per „Windows 10“

„Microsoft“ įgyvendino bekontakčių atsiskaitymų galimybę per mobiliuosius telefonus su operacine sistema „Windows 10“. skaityti »

„Microsoft“ anonsavo „Wallet 2.0“

Skelbiama, kad „Wallet 2.0“ atliks bekontakčio atsiskaitymo funkciją, kuri bus prieinama išskirtinai JAV rinkai ir kai kuriems „Microsoft Insider“ programos naudotojams. skaityti »

„Microsoft“ pirks „LinkedIn“

JAV technologijų bendrovė „Microsoft“ perka socialinį tinklą „LinkedIn“ už 26,2 mlrd. USD. skaityti »

„Microsoft“ pristatė galutinę „SQL Server 2016“ versiją

Bendrovė „Microsoft“ pristatė galutinę moderniausios duomenų bazių valdymo platformos „SQL Server 2016“ versiją – ji taip pat prieinama ir naudotojams Lietuvoje. skaityti »