HP pristatė 14 colių „Chromebook“ nešiojamąjį kompiuterį

Kompanija HP pristatė 14 colių ekrano nešiojamąjį kompiuterį „Pavilion 14-c010us Chromebook“, kainuojantį 330 JAV dolerių. skaityti »

HP

Kompanija HP ir vėl yra didžiausia asmeninių kompiuterių gamintoja

Asmeninių kompiuterių pardavimai mažėja, ir tai išlieka aiški tendencija. Štai rinkos tyrimų bendrovė „Gartner“, kuri iš esmės suvedė praėjusių metų ketvirtojo ketvirčio rezultatus, pareiškė, kad buvo parduota 90,37 mln. kompiuterių, o tuo pačiu metu 2011 metais – 95,02 mln. skaityti »

HP

HP pristatė naują, verslui skirtą planšetės ir nešiojamojo kompiuterio hibridą „EliteBook Revolve“

HP nuosekliai pildo savo planšetinių kompiuterių verslui asortimentą. Šįkart kompanija pristato naujos kartos planšetę-nešiojamąjį kompiuterį „HP EliteBook Revolve“ su liesti jautriu pasukamu ekranu. skaityti »

HP

HP kartu su „DreamWorks Animations“ filme „Legendos susivienija“ pagrindinį vaidmenį suteikė inovacijoms

Kai šį penktadienį (lapkričio 30 dieną) Lietuvos kino teatrų ekranuose pasirodys naujausias animacinis filmas „Legendos susivienija“, žiūrovai išvys dar vieną HP technologijų triumfą animacijoje. skaityti »

HP

HP kartu su „Universal Music Group“ pristatė naują paslaugą „HP Connected Music“

HP savo kompiuterių pirkėjams pristatė naują paslaugą „HP Connected Music“, kuri įgyvendinama bendradarbiaujant su pirmaujančia pasaulyje muzikos industrijos kompanija „Universal Music Group“. skaityti »

HP

Nauji HP spausdinimo sprendimai ir įrenginiai padeda skaitmenizuoti biuro darbą ir sumažinti sąnaudas

HP ką tik pristatė naujus spausdintuvus „HP Officejet Pro“, „HP LaserJet“ bei turinio valdymo sprendimus. skaityti »

HP

HP patobulino „LaserJet“ spausdintuvų spalvoto spausdinimo kokybę ir efektyvumą

HP pristatė du naujus lazerinius spausdintuvus, pritaikytus nedidelių įmonių poreikiams. skaityti »

HP

HP pristatė planšetinį kompiuterį verslui

HP pristatė „HP ElitePad 900“ – naują planšetinį kompiuterį, kuriame dera dizainas ir korporacinio lygio charakteristikos, funkcijos bei palaikymo paslaugos. skaityti »

HP

HP pristatė elegantiškus ir nebrangius kompiuterius verslui bei vartotojams

HP paruošė naują liniją vartotojams skirtų nešiojamųjų kompiuterių ir priedų jiems, sukurtų veikti su „Microsoft Windows 8“ operacine sistema, ir puikiai tinkančių technologijų entuziastams, kurie nori didelio našumo ir puikaus dizaino už gerą kainą. skaityti »

HP

Nauji HP sprendimai padės kompanijoms greičiau įdiegti virtualias darbo vietas

HP praturtino savo virtualizavimo „VMware“ aplinkai skirtų sprendimų asortimentą naujais pasiūlymais ir priemonėmis, padėsiančiomis kompanijoms paspartinti virtualiųjų darbo vietų technologijų diegimą. skaityti »

HP