„Lenovo“ netrukus išleis „Intel“ varomą išmanųjį telefoną

Kompanija „Lenovo“ dar šių metų pradžioje vykusioje CES 2013 parodoje anonsavo savo „K900” išmaniųjų telefonų flagmaną, varomą „Intel Atom Cover Trail“ platformos su 5.5 colių IPS, 1080p raiškos ekranu bei operacinės sistemos „Google Android“. skaityti »

„Lenovo“, antras pagal dydį asmeninių kompiuterių gamintojas, norėtų įsigyti kompaniją RIM

Šiuo metu kanadiečiai RIM, kurie puikiai žinomi dėl savo „BlackBerry“ šeimos įrenginių, yra gana rizikingoje situacijoje. Vis mažiau žmonių naudoja „BlackBerry“ įrenginius, o „Lenovo“ vyriausiasis finansų vadovas pareiškė, kad jo kompanija domisi galimybe įsigyti kompaniją RIM. skaityti »

Nešiojamuosius kompiuterius ir ekranus „Lenovo“ gamins JAV

Kinijos kompanija „Lenovo“ artimiausiu metu ketina perkelti savo kompiuterių surinkimą į Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) teritoriją. skaityti »

„Lenovo“ pristatė ploną nešiojamąjį „Windows 8“ kompiuterį

Kompanija „Lenovo“ atnaujino gegužę pristatyto verslui skirto nešiojamojo kompiuterio „ThinkPad X1 Carbon“ modelį išleidusi „ThinkPad X1 Carbon Touch“. skaityti »

„Lenovo“ pirmą kartą įsigijo programinės įrangos bendrovę

„Lenovo“ įsigijo amerikiečių kompaniją „Stoneware“, besiverčiančią programinės įrangos gamyba. skaityti »

„Lenovo“ išleido planšetės ir „smartfono“ hibridą

Kompanija „Lenovo“ išleido mini kompiuterį „LePad 2005S“, kuris yra planšetinio kompiuterio ir išmaniojo telefono hibridas. skaityti »

Specializuota „Lenovo“ kompiuterių parduotuvė Lietuvoje keičia pavadinimą

Vertinantys „Lenovo“ prekės ženklą, nuo šiol Lietuvoje šios vienos didžiausių pasaulyje asmeninių kompiuterių bei jų priedų gamintojos prekių ras parduotuvėje „NovoShop“. skaityti »

„Lenovo“ ruošia „ultrabook“ kompiuterį už 800 dolerių

Kompanija „Lenovo“ 2012 metų gegužės-birželio mėnesiais ketina pristatyti du „ultrabook“ kompiuterius su „Intel Ivy Bridge“ procesoriais. skaityti »

„Lenovo“ ketvirčio pajamos – rekordinės

Kompanija „Lenovo“ atsiskaitė už antrąjį 2011-2012 finansinių metų ketvirtį. skaityti »

„Lenovo“ įsigijo Vokietijos elektronikos bendrovę „Medion“

Viena iš didžiausių kompiuterių kompanijų pasaulyje Kinijos „Lenovo“ įsigijo Vokietijos elektronikos bendrovę „Medion“ ir taip stengsis plėsti savo rinkos dalį Europoje, praneša BBC. skaityti »