Ką per metus pavyko pasiekti naujajam „Microsoft“ direktoriui?

Jau metus „Microsoft“ įmonei vadovauja Satja Nadella. Per šį laiką jis atleido 18 tūkst. darbuotojų, atsikratė senos „Windows RT“ ir išleido naują „Windows 10“. skaityti »

„Microsoft“ ketina sumažinti „Windows“ versijų

„Microsoft“ svarsto galimybę sujungti tris operacines sistemas – „Windows RT“, „Windows 8“ ir „Windows Phone 8“ – į vieną „Windows“ versija. skaityti »

„Toshiba“ išleido savo pirmą „Windows“ planšetę

„Toshiba“ – ne pati produktyviausia planšečių gamintoja, nors jos produktų sąraše yra keletas įdomių „Regza“ egzempliorių. skaityti »

„Microsoft“ perkels „Xbox“ ir „Windows“ žaidimus į „iPhone“

Kompanija „Microsoft“ planuoja pritaikyti žaidimų konsolei „Xbox“ ir personaliniams kompiuteriams su operacine sistema „Windows“ skirtus žaidimus išmaniajam telefonui „iPhone“. skaityti »

„Microsoft“ išleidžia peles su „Windows“ klavišu

Kompanija „Microsoft“ pristatė dvi belaides kompiuterines peles „Sculpt Mobile Mouse“ ir „Sculpt Comfort Mouse“. skaityti »

Iki metų pabaigos „Dell“ išleis daugiau „Windows“ planšečių

„Windows 8“ platinimas vyksta visai ne taip, kaip buvo planuota. Ir kalta dėl to ne tik „Microsoft“, bet ir įrenginių gamintojai, kurie pasižadėjo platinti atitinkamus produktus. skaityti »

Atnaujinta „Skype 5.10“ versija

Išleista atnaujinta populiaraus balso perdavimo internetu („VoIP“) kliento „Skype 5.10“ versija, skirta operacinę sistemą „Windows“ naudojantiems vartotojams. skaityti »

„Microsoft“ ir „Nokia“ investuoja 18 mln. eurų į programėlių kūrimą

Per ateinančius trejus metus bendrovės „Microsoft“ ir „Nokia“ kiekviena investuos po 9 mln. eurų į naujai įsteigtą mobiliųjų programėlių plėtros programą Suomijos Aalto universitete. Programa, pavadinta „AppCampus“ vardu, skirta globoti novatoriškų programėlių kūrimą „Windows Phone“ operacinei sistemai bei „Nokia“ palaikomoms platformoms – „Symbian“ ir „Series 40“. skaityti »

Virusais užkrėsta kas ketvirta piratinė „Windows“ kopija

Stebėjimai rodo, kad dauguma piratinės produkcijos į Lietuvą atkeliauja iš kaimyninės Rusijos. skaityti »

B. Gatesas: Į „Microsoft“ vadovo postą negrįšiu

„Microsoft“ programinės įrangos giganto įkūrėjas Didžiojoje Britanijoje vykusioje konferencijoje pabrėžė, jog nebegrįš į kompanijos vadovo postą. skaityti »