„Penki“ ir „Citadele“ banko klientai galės patogiau susimokėti už paslaugas

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ tiekėja UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ ir „Citadele“ bankas glaudžiau bendradarbiaus klientų aptarnavimo srityje. skaityti »

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ darbuotojai ir klientai susitiko ėjimo varžybose

Jungtinė „Penki“ komanda Ėjimo varžybose pelnė masiškiausios įmonės komandos vardą. skaityti »

„Penki“ transliavo A.Kuzmickaitės kolekcijos pristatymą internete

Balandžio 5-osios vakarą garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė kūrybinių industrijų centre „Pakrantė“ pristatė jau šeštąją asmeninę 2018–2019 metų prêt-à-porter kolekciją, kurią, kaip ir kasmet, tiesiogiai internete www.scena.lt ir www.zmones.lt transliavo „Penki“. skaityti »

Ištikimiausi „Penki“ tinklo klientai susitiko kine

Kliento dienos proga ištikimiausi šviesolaidinio tinklo „Penki“ klientai buvo pakviesti į kiną – pasižiūrėti ne vieną tarptautinį apdovanojimą pelniusį A. Matelio filmą „Nuostabieji lūzeriai.Kita planeta“. skaityti »

„Penki“ iniciatyva interneto tinklo įranga bus naudojama ugdant mokinių kūrybiškumą ir technologinį mąstymą

Šviesolaidinio interneto tinklas „Penki“ ugdymo įstaigoms padovanojo nebereikalingos tinklo įrangos: Robotikos mokyklai – 300 maršruto parinktuvų, o Vilniaus licėjui – maršruto parinktuvų, serverių ir kt. įrenginių. skaityti »

Dovana užsisakiusiems internetą „Penki“ ir išmaniąją televiziją – 5 papildomi TV kanalų rinkiniai

Artėjant šv. Velykoms šviesolaidinio interneto tinklas „Penki“ visiems, užsisakiusiems internetą ir išmaniąją televiziją, dovanoja net 5 papildomus TV kanalų rinkinius. skaityti »

I. Dadašovas: „Internetas – tai terpė, nuolat skatinanti žmogų tobulėti“

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas teigia, kad tobulėjančios technologijos keičia mūsų supratimą apie aplinką, kurioje gyvename, o XXI a. jau neįsivaizduojamas be daiktų interneto, biometrijos technologijų ir dirbtinio intelekto sistemų plėtros. skaityti »