Daugiausiai šimtukininkų rinkosi studijas ISM

Beveik pusė visų šimtukininkų, pasirinkusių vadybos ir ekonomikos studijas, mokysis ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. skaityti »

ISM

Studijas ISM universitete dažniau renkasi ne tik lietuviai

Šiemet ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (ISM) bakalauro studijas pradės 13,4 proc. daugiau pirmakursių nei praėjusiais metais. skaityti »

ISM

Tarptautinėje finansų rinkų konferencijoje – pasaulinio garso pranešėjai

ISM ekonomikos ir vadybos universitete Vilniuje vyks antroji Lietuvos finansų rinkų instituto (LFRI) organizuojama Tarptautinė finansų rinkų konferencija. skaityti »

ISM

ISM dovana Vilniui – Idėjų sodas

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Studentų atstovybės ir „Arvi“ įmonių grupės iniciatyva atnaujintame Bazilijonų vienuolyno kieme miesto gyventojai ir svečiai kviečiami ne tik pasimėgauti atnaujinta aplinka, tačiau ir išbandyti modernią ir inovatyvią parko infrastruktūrą. skaityti »

ISM

Milijonierius Jihmy John Liautaud Lietuvos verslininkams patikės savo sėkmės receptą

Gegužės 14 d., 10 val., ISM Vadybos ir ekonomikos universitete (Arklių g. 18, Vilnius) viešės lietuvių kilmės JAV verslininkas, milijonierius Jihmy John Liautaud. skaityti »

ISM

„Penkių kontinentų komunikacijų centro“ specialistai patirtimi dalysis su studentais

Telekomunikacijų bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ ragina studentus jau dabar rinktis būsimą darbo vietą. skaityti »

ISM

F. Haren: dabar – geriausias laikas nuo devintojo dešimtmečio kurti globalias inovacijas

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete viešėjęs kūrybingumo guru, „Idėjų knygos“ („The idea book“) autorius Fredrik Haren būsimuosius Lietuvos verslininkus patikino, kad šiuo metu susiklostė palankiausios aplinkybės kurti verslą ir įgyvendinti drąsiausias verslo idėjas. skaityti »

ISM

ISM iššūkis tradicinėms studijoms: studentams įkurti biurai

Šalia ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto duris atvėrė pirmoji Lietuvoje studentų verslų kalvė – ISM Inovatorių bazė. skaityti »

ISM

„Idėjų knygos“ autorius Fredrik Haren padės Lietuvos jaunimui generuoti verslo idėjas

Legendinės knygos apie inovacijas „Idėjų knyga“ („The Idea Book“) autorius Fredrik Haren atskleis Lietuvos jaunimui sėkmingų idėjų kūrimo paslaptis. skaityti »

ISM

Tarp geriausių Rytų Europos magistrantūros studijų – trys ISM programos

Trys ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto magistrantūros studijų programos įvertintos pasaulinio verslo universitetų magistrantūrų reitingo „Eduniversal Best Masters Ranking 2013–2014“. skaityti »

ISM