ISM vyko tarptautinis seminaras apie atvirą prieigą

Lapkričio 5–6 dienomis ISM Vadybos ir ekonomikos universitete vyko tarptautinis seminaras, organizuotas „OpenAIRE“ projekto, skirto atviros prieigos infrastruktūros ir šios srities tyrimų Europoje plėtrai, rėmuose. Renginio metu daugiausiai dėmesio buvo skiriama atvirosios prieigos teisiniams klausimams bei efektyviausių verslo modelių atvirosios prieigos projektų palaikymui analizei bei paieškai. skaityti »

ISM

ISM atvira paskaita: „Kūrybinis intelektas ir inovacijos“

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas kviečia į atvirą paskaitą „Kūrybinis intelektas ir inovacijos“. skaityti »

ISM

ISM „Instagram“ konkursas

ISM skatina studentus ne tik studijuoti, bet ir stebėti aplinką, bei fiksuoti maloniausias akimirkas. Todėl visa spalio mėnesį vyksta neįprastas nuotraukų konkursas. skaityti »

ISM

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto plėtrą paspartins naujas strateginis investuotojas

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto steigėjas ir pagrindinis akcininkas BI Norwegian Business School pranešė pasiekęs savo tikslą. ISM tapo vienu geriausių šalies verslo universitetų bei lygiateisiu tarptautinės aukštojo mokslo bendruomenės nariu. skaityti »

ISM

„Kitas variantas“ kviečia į dviejų dalių seminarą jaunimui

Rugsėjo 10 dieną organizacija „Kitas variantas“ kviečia moksleivius į dviejų dalių seminarą. skaityti »

ISM

ISM studentams – studijos JAV Purdue universiteto Krannert verslo mokykloje

ISM Vadybos ir ekonomikos studentams atsiveria galimybės pagal mainų programą studijuoti JAV Indianos valstijoje įsikūrusio Purdue universiteto Krannert verslo mokykloje. skaityti »

ISM

Studijos Lietuvoje – pirma pažintis su Europos kultūra

Vis daugiau studentų iš Azijos šalių – Pietų Korėjos, Singapūro, Japonijos, Indijos, Kazachstano – renkasi studijas Lietuvoje. Pasak ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto Tarptautinių ryšių skyriaus vadovės prof. Rūtos Kazlauskaitės, studentus iš tolimųjų Azijos šalių į Lietuvą traukia ne tik istorijos ar gamtos išskirtinumas, tačiau ir europietiška studijų kultūra. skaityti »

ISM

ISM antrą kartą suteikta prestižinė Europos verslo mokyklų akreditacija IQA

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas įvertintas Centrinės ir Rytų Europos Vadybos Asociacijos (CEEMAN). Universitetui antrą kartą šešerių metų laikotarpiui suteikta Tarptautinė kokybės akreditacija IQA. skaityti »

ISM

ISM bus dėstomas Harvardo verslo mokyklos parengtas studijų kursas

ISM Vadybos ir ekonomikos universitete bus dėstomas prestižinės Harvardo verslo mokyklos parengtas kursas „Konkurencingumo mikroekonomika: įmonės, klasteriai ir ekonomikos plėtra“. skaityti »

ISM

Pasirašyta dvigubo diplomo bendradarbiavimo sutartis su TiasNimbas verslo mokykla Olandijoje

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas kartu su TiasNimbas verslo mokykla Olandijoje pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl dvigubo diplomo įgijimo. skaityti »

ISM