Aukštųjų mokyklų vertinimas: ISM – tarp geriausiųjų

Švietimo ir mokslo ministerija pristatė pirminius Lietuvoje veikiančių aukštųjų mokyklų (AM) išorinio vertinimo rezultatus. ISM yra vienas iš nedaugelio universitetų, kurio mokslo kokybę ir išteklių valdymą ekspertai įvertino teigiamai. skaityti »

ISM

ISM keisis studentais su Ilinojaus universitetu Čikagoje

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto bakalauro studentai nuo kitų metų rudens galės dalyvauti mainų programoje su Ilinojaus universitetu Čikagoje, JAV. skaityti »

ISM

Įmonės pirktų idėjas iš ISM studentų

Nuo vasario iki gegužės mėnesio vyko pirmoji ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto geriausių pirmakursių praktika. skaityti »

ISM

ISM atvirų durų savaitėje – dėmesys būsimų studentų tėvams

Ateinančią savaitę ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas moksleivius, jų tėvus, mokytojus ir verslo atstovus sukvies į atvirų durų renginių ciklą. skaityti »

ISM

ISM pradės ruošti verslo analitikus

Reaguodamas į naujausias mokslo ir darbo rinkos tendencijas ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas nuo rugsėjo būsimiems studentams pasiūlys atnaujintą vadybos bakalauro programą Verslo vadyba ir analitika. skaityti »

ISM

Švietimo ir mokslo ministras: laimės žengiantys į ateitį su pasitikėjimu

Jeigu neatidėliodami atliksime „namų darbus“, mūsų aukštojo mokslo ateityje laukia sėkmė, – sakė švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius šiandien VDU ir ISM surengtame forume „Aukštojo mokslo perspektyva: kur link eisime?“. skaityti »

ISM

Aukštojo mokslo konferencija

Vasario 23 d., ketvirtadienį, ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas drauge su Vytauto Didžiojo universitetu organizuoja forumą „Aukštojo mokslo perspektyva: kur link eisime?” skaityti »

ISM

Investuotojas: prieš perkant „Facebook“ akcijas reikėtų gerai pagalvoti

Visi žinome, kad „Facebook“ – populiari ir sparčiai auganti kompanija. Tačiau ar tikrai jos akcijų įsigijimas – užtikrintas ir racionalus žingsnis? skaityti »

ISM

ISM Šanchajuje skirtos keturios palmių šakelės

Pasaulinio universitetų reitingo „Eduniversal“ kongrese ISM Vadybos ir ekonomikos universitetui ketvirtą kartą buvo skirtos keturios iš penkių galimų palmių šakelių. skaityti »

ISM

Atidarytas virtualus knygynas „ISM Books“

Šią savaitę virtualias duris atvėrė naujas interneto knygynas – „ISM Books“. ISM Vadybos ir ekonomikos universitetui priklausančiame knygyne bus parduodamos knygos, kurias atrinks ir rekomenduos universitete dirbantys įvairių sričių – vadybos, ekonomikos, politologijos, personalo, rinkodaros, finansų – ekspertai ir dėstytojai. skaityti »

ISM