„Cisco Systems Inc.“ padės „Hyundai“ kurti išmaniuosius automobilius

Pietų Korėjos įmonė „Hyundai Motor“ ir Amerikos tinklo įrangos gamintoja „Cisco Systems Inc.“ pasirašė susitarimą dėl prijungtų automobilių technologijų diegimo. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ kurs 5G maršruto parinktuvus

Bendrovė „Cisco Systems Inc.“ paskelbė bendradarbiausianti su „Ericsson“ ir „Intel“, kad sukurtų pirmosios kartos 5G mobiliojo tinklo maršruto parinktuvus. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ pristatė finansinių metų antrojo ketvirčio veiklos rezultatus

Didžiausia pasaulyje kompiuterių tinklo įrangos kūrėja ir gamintoja „Cisco Systems Inc.“ (Cisco) pristatė savo šių finansinių metų antrojo ketvirčio veiklos rezultatus. Tiek pajamos, tiek pelnas viršijo lūkesčius. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ pristato išmaniųjų namų evoliuciją

Naujausia tinklo įrangos gamintojos „Cisco Systems Inc.“ strategija nukreipta į debesų technologijų, apsaugos sistemų ir daiktų interneto panaudojimą išmaniesiems namams. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ – inovatyviausių pasaulio įmonių sąraše

Konsultacijų agentūra „Boston Consulting Group“ (BCG) paskelbė 50 inovatyviausių pasaulio įmonių sąrašą. skaityti »

Buvęs „Cisco Systems“ vadovas Dž. Čembersas – „Edison Achievement Award“ laureatas

Šiemet „Edison Achievement Award“ premija skirta technologijų reformatoriui Džonui Čembersui, kuris aktyviai plėtojo verslo atsakomybės iniciatyvas visame pasaulyje. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ užregistravo daugiau nei 20 tūkst. patentų

Per visą „Cisco Systems Inc.“ gyvavimo istoriją įmonė užregistravo apie 20 100 patentų. Per 2015 metus – apie 1 100 patentų. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ kurs išmaniuosius žibintus

Rusijos Sverdlovsko srities valdžia, bendradarbiaudama su „Cisco Systems Inc.“, nusprendė pastatyti gatvėse šiuolaikiškus, energiją taupančius žibintus su šviesos diodų lempomis ir įdiegta vaizdo kamera. skaityti »

„Cisco Systems Inc.“ pelnas ir akcijų vertė išaugo

„Cisco Systems Inc.“ vadovai prognozuoja, kad per šį ketvirtį įmonės pajamos sieks apie 12,2 mlrd. dolerių, o pakoreguotas pelnas už akciją turėtų sudaryti 53 - 55 centus. Per metus įmonės akcijų vertė pakilo dešimt procentų. skaityti »

Geriausių pasaulio vadovų sąraše – „Cisco Systems“ generalinis direktorius

Įtakingas amerikiečių žurnalas „Harvard Business Review“ paskelbė geriausių pasaulio vadovų sąrašą. skaityti »