LEU mokslininkai laimėjo LMT finansavimą leidinių leidybos konkurse

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) Istorijos fakulteto mokslininkai akademikas prof. dr. Eugenijus Jovaiša ir doc. dr. Darius Alekna laimėjo Lietuvos mokslo tarybos (LMT) finansavimą leidinių leidybos konkurse. skaityti »

LEU rektorius susitiko su universiteto studentais iš Kinijos

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) rektorius akademikas Algirdas Gaižutis susitiko su studentais iš Kinijos, kurie studijuoja mūsų universitete. skaityti »

LEU prisijungė prie europinio „U-Multirank“ reitingo

Praėjusią savaitę buvo pateikti galutiniai duomenys apie Lietuvos edukologijos universitetą (LEU) Europos Sąjungos universitetus vertinančio „U-Multirank“ reitingo ekspertams. skaityti »

LEU svečiuosis Baltarusijos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos delegacija

Š. m. gruodžio 11 d. 12 val. Lietuvos edukologijos universitete (LEU)svečiuosis Baltarusijos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos delegacija. skaityti »

LEU vyks seminaras apie verslumo skatinimo galimybes praktikų metu

Kas yra verslumas? Ar jis reikalingas jaunam žmogui? Ar verslumas susijęs tik su verslu? Ar jis reikalingas kiekvienam žmogui? Į šiuos klausimus bus bandoma atsakyti gruodžio 14 d. Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) centrinių rūmų (Studentų g. 39) 607 auditorijoje. skaityti »

Naujas LEU mokslo partneris – Baltijos-Amerikos biotaksonomijos institutas

Nuo šiol Lietuvos edukologijos universitetas (LEU) bendradarbiaus su Baltijos–Amerikos biotaksonomijos institutu. Šio instituto misija – ryšių tarp Baltijos šalių ir Jungtinių Amerikos Valstijų, taip pat tarp kitų Amerikos šalių stiprinimas per mokslinius tyrimus ir edukacines programas. skaityti »

Keturi universitetai pasirašė bendradarbiavimo memorandumą

Lapkričio 3 d. švietimo ir mokslo viceministras Rolandas Zuoza dalyvavo Vytauto Didžiojo universitete Kaune surengtoje aukštojo mokslo politikai skirtoje konferencijoje, kurios metu keturi universitetai pasirašė bendradarbiavimo memorandumą. skaityti »

LEU senatas ir taryba vienbalsiai pritarė memorandumui dėl LEU, VDU, KU ir ŠU klasterio sudarymo

Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) senatas (spalio 7 d.) ir taryba (spalio 16 d.) vienbalsiai pritarė memorandumui dėl Lietuvos edukologijos, Vytauto Didžiojo, Klaipėdos ir Šiaulių universitetų klasterio steigimo. skaityti »

Seimo Pirmininkė pasveikino Lietuvos edukologijos universitetą su 80 metų veiklos jubiliejumi

Minint Lietuvos edukologijos universiteto 80-ies metų jubiliejų, Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė šia proga pasveikino universiteto rektorių Algirdą Gaižutį ir visą universiteto bendruomenę. skaityti »

LEU iškilmingai mini 80-ąjį jubiliejų

2015-ieji Lietuvos edukologijos universitetui (LEU) yra ypatingi. Didžiausias Lietuvoje pedagogus rengiantis universitetas šiemet mini 80-ąjį jubiliejų. skaityti »