Irano gyventojams vėl pasiekiami „Facebook“ ir „Twitter“

Irano vyriausybė be kokių nors išankstinių pareiškimų šalies gyventojams atvėrė prieigą prie socialinio tinklo „Facebook“ ir mikrotinklaraščių paslaugos „Twitter“. skaityti »

„Twitter“ tinkle atsiranda „skundų“ mygtukas

Populiarus tinklas „Twitter“ priėmė sprendimą dėl naujos funkcijos. skaityti »

Kaip atrodo pirmasis „Twitter“ viešbutis?

Maljorkoje duris atvėrė pirmasis „Twitter“ koncepciją atspindinti viešbutis „The Sol Wave House“. skaityti »

Du trečdaliai pasaulio lyderių diplomatiniams santykiams palaikyti naudoja „Twitter”

Tyrimas parodė, kad daugiau nei trys iš keturių (77,7%) pasaulio lyderių turi „Twitter“ paskyras, o daugiau nei du trečdaliai (68%) su savo kolegomis per „Twitter“ palaiko abipusius ryšius. skaityti »

„Twitter“ įdiegtas automatinis vertėjas „Bing“

„Twitter“ pasirodė automatinio pranešimų vertimo funkcija, veikianti „Microsoft“ paieškos sistemos „Bing“ tiesioginio vertimo bazės pagrindu. skaityti »

Anglų kalbos žodyne – nauja „tweet“ reikšmė

Oksfordo anglų kalbos žodyno (angl. Oxford English Dictionary) sudarytojai pranešė, kad nuo šiol žodis „tweet“ turės naują reikšmę, susijusią su socialiniu tinklu „Twitter“. skaityti »

„Twitter“ tinkle – nauja naudotojų atpažinimo sistema

Populiaraus socialinio tinklo „Twitter“ klientai nuo šiol naudosis dviejų žingsnių vartotojo identifikavimo sistema. skaityti »

Populiari „iPhone“ susirašinėjimo aplikacija lenkia „Twitter“

Itin didelio populiarumo sulaukusi ir ne vieną milijoną atsisiuntimų iš aplikacijų parduotuvės „App Store“ perkopusi išmaniesiems telefonams „iPhone“ skirta susirašinėjimo platforma „WhatsApp“ savo srautu, anot kūrėjų, yra kur kas didesnė už trumpųjų žinučių socialinį tinklą „Twitter“. skaityti »

„Twitter“ kūrėjai gavo „Twitter“ patentą

JAV patentų ir prekės ženklų registravimo biuras išdavė patentą „Twitter“ kūrėjams Jack Dorsey ir Biz Stone. skaityti »

Naujasis Romos popiežius pratęsė savo pirmtako mikrotinklaraštį

Kovo 13 dieną išrinktas naujasis Romos popiežius Pranciškus publikavo savo pirmąjį pranešimą mikrotinklaraštyje, kurį praėjusių metų gruodį „Twitter“ užregistravo jo pirmtakas Benediktas XVI. skaityti »