„Instagram“ nuotraukos virsta paveikslais

Dauguma mūsų naudojasi populiaria programėle „Instagram“. Svarbiausi gyvenimo įvykiai, malonūs atostogų prisiminimai, nauji ragauti patiekalai ir kvapą gniaužiantys atradimai – visa tai atsispindi nuotraukose. O jei šias paverstume tikrais paveikslais? skaityti »

Atnaujinta „Instagram“ „iOS“ versija

Populiarioji fotoprogramėlė „Instagram“ atnaujinta iki 4.0.2 versijos. Programuotojai ištaisė klaidas, pagerino jos spartą, taip pat pridėjo keletą naudingų funkcijų. skaityti »

„Instagram“ kas mėnesį naudojasi 130 mln. aktyvių naudotojų

Populiaria nuotraukų tarnyba „Instagram“ kiekvieną mėnesį naudojasi per 130 mln. vartotojų, praėjusią savaitę pranešė jos įkūrėjas Kevinas Systromas. skaityti »

„Instagram“ vartotojai nuo šiol galės dalintis ir vaizdo įrašais

Kompanija „Facebook“ paskelbė, kad nuo šiol nuotraukų tarnybos „Instagram“ vartotojai galės dalytis ne tik nuotraukomis, kaip buvo galima iki šiol, bet ir nufilmuotais vaizdo įrašais. skaityti »

„Instagram“ nuo šiol nuotraukose leis žymėti draugus

Populiari nuotraukų tarnyba „Instagram“ atnaujino mobiliąją aplikaciją, skirtą „iOS“ operacinei sistemai, pristatydama naują funkciją – „nuotraukos su jumis“ (angl. – photo of you). skaityti »

Nuotraukų dalijimosi tarnyba „Instagram“ pasiekė 100 mln. vartotojų ribą

Nuotraukų skelbimo ir dalijimosi sistema „Instagram“, kuri veikia tiek kompiuteryje, tiek išmaniuosiuose telefonuose pasiekė 100 milijonų vartotojų ribą. skaityti »

„Instagram“ nuotraukų srautą nuo šiol galima peržiūrėti ir internete

Nuotraukų dalinimosi tarnybos „Instagram“ vartotojai gali pasidžiaugti dar viena naujove, nuo šiol, norint peržiūrėti draugų nuotraukas, nebereikės susitelkti į ribotą išmaniojo telefono ekraną – nuotraukų srautą galima bus peržvelgti ir kompiuteryje, tiesiog interneto naršyklėje. skaityti »

„Instagram“ jau turi 90 mln. vartotojų

„Instagram“ kūrėjai nusprendė pasidalinti įdomiais skaičiais, susijusiais su vartotojų, fotografijų ir net paspaudimų „Patinka“ skaičiumi. skaityti »

10 geriausių 2012 metų nemokamų „Android“ programėlių

„Appolicious Android Apps“ sudarė besibaigiančių metų geriausių nemokamų „Android“ programėlių sąrašą. skaityti »

„Instagram” paneigė gandus apie nuotraukų pardavinėjimą

„Facebook“ priklausanti nuotraukų dalijimosi taikomoji programa „Instagram” paneigė šį rytą plačiai pasklidusius gandus apie tai, jog galės be įspėjimo pardavinėti savo vartotojų nuotraukas. skaityti »