„Samsung“ pradeda bendradarbiavimą su labdaros ir paramos fondu „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“

Šią savaitę „SOS vaikų kaime“ Vilniuje įvykusių kūrybinių dirbtuvių vaikams metu buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp „Samsung Electronics Baltics“ ir labdaros ir paramos fondo „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“. Šis bendradarbiavimas yra socialinio „Samsung“ projekto, įgyvendinamo Europos šalyse, įskaitant Lietuvą, Latviją ir Estiją, dalis. skaityti »

„Google“ iš paieškos rezultatų šalina piratų svetaines

Neseniai išplatintoje skaidrumo ataskaitoje bendrovė „Google“ paskelbė bendroves, reikalaujančias šalinti adresus iš paieškos rezultatų, ir adresus, kurie šalinami nuo 2011 metų liepos. skaityti »

„Facebook“ akcininkai M. Zuckerbergą padavė į teismą

Socialinio tinklo „Facebook“ akcininkai dėl pragaištingo pirminio viešo akcijų siūlymo (IPO) jo įkūrėją Marką Zuckerbergą padavė į teismą. skaityti »

Sukurta nauja kompiuterio valdymo gestais technologija

Kompanija „Leap Motion“ teigia, kad netrukus galėsime atsisveikinti su pelėmis, klaviatūromis ir liečiamais ekranais – kompiuteris bus valdomas judesiu. skaityti »

A. Zuokas: „Sostinė pasiruošusi išduoti leidimus „Google“ automobiliams filmuoti Vilnių“

Vilniaus meras Artūras Zuokas išsiuntė miesto poziciją kompanijai „Google“ pranešdamas, kad sostinė yra pasiruošusi nedelsiant išduoti savivaldybės leidimą kompanijos atstovams vykdyti filmavimus Vilniuje. skaityti »

Apie Steve'ą Jobsą bus kuriami filmai

„Sony Pictures Entertainment“ oficialiai pažadėjo, kad „Oskarą“ už filmą „Socialinis tinklas“ laimėjęs scenaristas užsiims ir Steve'o Jobso biografijos ekranizacija. Tuo pat metu apie jį bus kuriamas dar vienas filmas. skaityti »

Kinijoje pasirodė robotai policininkai

Kunmino miesto Kinijoje gatvėse pastatyti keli dvimetriniai robotai, prijungti prie artimiausios policijos nuovados stebėjimo sistemos. skaityti »

„Apple“ duomenų centrai naudos „žaliąją“ elektros energiją

Iki šių metų pabaigos „Apple" ketina prie savo duomenų centrų pastatyti dvi saulės elektrines, kurių bendra galia sieks 86 mln. kWh per metus. skaityti »

„Anonymous“ atakavo JAV teisingumo ministeriją

Programišiai iš grupuotės „Anonymous“ įsilaužė į JAV teisingumo ministerijos svetainę ir pagrobė 1,7 GB duomenų. skaityti »

Steve‘as Jobsas norėjo sukurti „iCar“

Steve'as Jobsas mąstė, kaip būtų galima sukurti automobilį, kuris taptų komerciniu modeliu. skaityti »