Parodoje „TV Connect 2014“ – dėmesys televizijos kokybei ir funkcijų plėtrai

Š. m. kovo 18–20 dienomis Londone vyko TV ir medijų technologijų bei įrangos paroda konferencija „TV Connect 2014“, pritraukusi per 8 tūkst. lankytojų iš daugiau nei 80 pasaulio šalių. Pagrindiniai šiųmetės parodos akcentai buvo vaizdo kokybė, televizijos turinys ir duomenų saugumas. skaityti »

Londone vyks televizijos technologijų paroda „TV Connect 2014“

Š. m. kovo 18–20 dienomis Londone, parodų komplekse „Olympia Exhibition Centre“, vyks 10-oji, jubiliejinė, TV ir medijų technologijų bei įrangos paroda konferencija „TV Connect 2014“. skaityti »

„Penkių kontinentų“ mobiliuosius sprendimus išbandė nacionalinis transliuotojas

Informacinių technologijų bendrovė „Penki kontinentai“ techninio sprendimo „Mobile IPTV.iQ“ pagrindu sukūrė ir pasiūlė „Android“ įrenginiams skirtą taikomąją programą (angl. apps), leidžiančią žiūrėti tiesiogines Lietuvos radijo ir televizijos (LRT) laidų transliacijas ir klausyti LRT radijo stočių. skaityti »

Sprendimas „Mobile IPTV.iQ“: tiesioginė transliacija Jūsų mobiliajame įrenginyje

Informacinių technologijų bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC) sukūrė ir rinkai pristatė universalią platformą „Mobile IPTV.iQ“, kuri suteikia galimybę tiesiogiai internetu transliuoti rengiamas televizijos, radijo programas ar konferencijas, seminarus ir kitus renginius mobiliuosiuose įrenginiuose. skaityti »

„Penki kontinentai“ parodoje „IBC 2013“ kvietė išbandyti „IPTV.iQ“

Rugsėjo viduryje Amsterdame vyko 44-oji paroda konferencija „IBC 2013“, skirta aktualiausioms TV transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos temoms. Apsilankiusiųjų tarptautiniame renginyje laukė daugybė naujovių – nuo TV turinio valdymo sistemų, modernios programinės įrangos iki vaizdo transliavimo inovacijų. Šiemet į „IBC 2013“ užsuko per 50 tūkst. lankytojų. skaityti »

Amsterdame prasidedančioje parodoje „IBC 2013“ – lietuviški IPTV sprendimai

Rugsėjo 12–17 dienomis Nyderlandų sostinėje Amsterdame vyksta 44-oji kasmetė tarptautinė paroda konferencija „IBC 2013“, skirta aktualiausiems TV transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos klausimams. skaityti »

Kviečia „IBC 2013“!

46-oji tarptautinė programų transliavimo, skaitmeninių technologijų ir multimedijos įrangos paroda konferencija „IBC 2013“ kviečia visus šių sričių profesionalus rugsėjo 12–17 dienomis susitikti Amsterdame ir susipažinti su rinkos tendencijomis bei perspektyvomis, iš pirmų lūpų sužinoti apie naujausius kompanijų produktus ir inovacijas. skaityti »

Londone – lietuviški IPTV sprendimai

Kovo 19 dieną Londono parodų centre „Olympia Exhibition Centre“ prasideda viena didžiausių pasaulyje interneto bei komunikacinių technologijų parodų konferencijų „TV Connect 2013“ (ankstesnis pavadinimas „IP&TV World Forum“). skaityti »

Londone – pasaulinis IPTV forumas

Kovo pabaigoje Londone garsiausių telekomunikacijų kompanijų ekspertai diskutuos ir dalysis įžvalgomis apie IP televizijos (IPTV; angl. internet protocol television) šiandieną ir rytdieną. Š. m. kovo 19–21 dienomis Didžiosios Britanijos sostinės parodų centre „Olympia Exhibition Centre“ jau devintą kartą vyks viena didžiausių pasaulyje interneto bei komunikacinių technologijų parodų konferencijų „TV Connect 2013“ (ankstesnis pavadinimas „IP&TV World Forum“). skaityti »

Visos „Skynet“ IPTV funkcijos – vaizdinėse instrukcijose

Ne vienas televizijos žiūrovas yra girdėjęs, o galbūt jau ir išbandęs IPTV (angl. Internet Protocol Television). Na, o tiems, kas nori daugiau sužinoti apie gausybę naudingų ir patrauklių IPTV funkcijų, išmaniosios „Skynet“ televizijos kūrėjai siūlo vaizdinių instrukcijų. skaityti »