Verslo plėtra už Europos ribų – kaip tai pasiekti?

Birželio 9 d. organizuojamas verslo renginys „Verslo plėtra už Europos ribų. Kaip tai padaryti?“, skirtas supažindinti įmones su Europos, Azijos ir Pietų Amerikos rinkomis bei eksporto galimybėmis jose. skaityti »

KTU – naujas Lietuvos akademinis tiltas su Kazachstanu

Kauno technologijos universitetas (KTU) įtrauktas į Kazachstano valstybinių stipendijų universitetų sąrašą. Tai reiškia, kad į Lietuvą studijuoti atvyks talentingi šios Vidurio Azijos šalies magistrantai, doktorantai, stažuotojai. skaityti »

Studijos Lietuvoje pristatomos Kazachstano jaunimui

2014 m. balandžio 10–12 dienomis švietimo ir mokslo viceministras Rimantas Vaitkus kartu su septyniolika mūsų šalies kolegijų ir universitetų pristatė Lietuvos aukštąjį mokslą Kazachstano jaunimui Almatoje vykusioje tarptautinėje studijų mugėje. skaityti »

„KITEL 2012“: koja kojon su laiku

Programinio aprūpinimo inovacijos ir naujausi atradimai, Wi Fi ir VoIP įranga, verslo procesų optimizavimas bei daugybė kitų sprendimų bus pristatyta parodoje konferencijoje „KITEL 2012“, kuri vyks gegužės 29–31 dienomis Almatoje (Kazachstanas). skaityti »

Lietuva ir Kazachstanas – abipusis susidomėjimas plėtoti akademinius ryšius

Astanoje (Kazachstanas) su Lietuvos universitetų rektorių delegacija viešintis švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius susitiko su švietimo ir mokslo ministru Bakytžanu Žumagulovu, lankėsi universitetuose, skaitė paskaitą L. Gumiliovo Eurazijos nacionalinio universiteto tarptautinių santykių ir teisės studentams. skaityti »

Interneto gigantė „Google“ gali pasitraukti iš Kazachstano

Kompanija „Google“ pareiškė, kad gali greitu metu pasitraukti iš Kazachstano. skaityti »

Kazachstane vyko BS/2 jubiliejui skirta konferencija

Šių metų gegužės 26 dieną Almatoje (Kazachstane) vyko įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios bankinių technologijų bendrovės BS/2 10-ies metų jubiliejui skirta konferencija „Įmonės BS/2 10 metų jubiliejus: praeitis, dabartis, ateitis“. skaityti »

Kazachstane – BS/2 jubiliejui skirta konferencija

Gegužės 26 dieną Almatoje (Kazachstane) vyko įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančios bankinių technologijų bendrovės BS/2 10-ies metų jubiliejui skirta konferencija „Įmonės BS/2 10 metų jubiliejus: praeitis, dabartis, ateitis“. skaityti »