Prof. dr. Renaldas Gudauskas perrinktas Lietuvos bibliotekų tarybos pirmininku

Balandžio 23 d. Lietuvos bibliotekų tarybos pirmininku buvo perrinktas Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas. skaityti »

Nacionalinį diktantą rašykite Lietuvos bibliotekose

Kasmet Lietuvoje ir užsienyje organizuojamas Nacionalinis diktantas sulaukia vis didesnio populiarumo. skaityti »

Įvyko iškilmingas Lietuvos nacionalinės bibliotekos 95-mečio minėjimas

Lapkričio 5 d. Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka, minėdama 95-metį, į šventinį renginį Nacionalinėje filharmonijoje sukvietė buvusius ir esamus darbuotojus, garbingus Lietuvos ir užsienio svečius, partnerius ir rėmėjus. skaityti »

Martyno Mažvydo bibliotekoje diskutuota apie IT valdymą

Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko aptarimas-diskusija „Ar norime ir galime valdyti IT?“, kuriame dalyvavo valstybinių institucijų, susijusių su informacinės visuomenės plėtra Lietuvoje, vadovai, akademiniai ir verslo ekspertai, nevyriausybinio sektoriaus atstovai. skaityti »

Kultūros ir verslo bendradarbiavimas atveria naujų galimybių

Vasario 6 dieną Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius prof. dr. Renaldas Gudauskas, Lituanikos skyriaus vedėja Jolanta Budriūnienė ir Ryšių su visuomene skyriaus vadovas Justas Jaskonis dalyvavo susitikime su įmonių grupės „Penki kontinentai“ valdybos pirmininku Idraku Dadašovu skaityti »