Tarp „Login 2013“ dalyvių – „Penkių kontinentų“ komanda

Visi, kas domisi naujausiomis technologijomis, IT naujovėmis ir inovatyviais sprendimais, š. m. balandžio 18–19 dienomis renkasi Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“, kur vyks jau septintoji progreso konferencija „Login 2013“. skaityti »

„LOGIN 2013“ dalyvaus revoliucionieriai iš viso pasaulio

Šiemet progreso konferencijoje „LOGIN 2013“ dalyvaus daugiau nei 70 pranešėjų iš Lietuvos bei užsienio šalių. Patirtimi dalinsis vienas iš „Apple“ įkūrėjų S. Wozniakas, „Mars One“ įkūrėjas Basas Lansdorpas, išradėjas Haraldas Haasas ir kiti. skaityti »

Pavyzdys Lietuvai – naujausiomis technologijomis pažabota biurokratijos sistema

Drąsios reformos, investicijos į inovatyvias technologijas perpus sumažinus biurokratijos aparatą, valstybės įtakos ekonomikai ir verslo reguliavimui mažinimas – tokią Gruzijos strategiją atskleidžia Gruzijos teisingumo ministro pavaduotojas ir Civilinių registrų agentūros vadovas Giorgis Vašadzė. skaityti »

„Scena.lt“ – pretendentė į interneto geriausiuosius!

Technologijos kiekvienam iš mūsų atveria daugybę galimybių, o virtuali erdvė įgauna vis daugiau naujų formų. Tuo įsitikinti kviečia „Penki TV“ ir jų sparčiai populiarėjantis projektas „Scena.lt“. skaityti »

Tarp pretendentų tapti interneto geriausiais – ir Lietuvos politikos atstovai

Šiuo metu vykstančiuose LOGIN interneto apdovanojimuose dėl Metų interneto žmogaus titulo kartu su kitais kandidatais varžosi dvi politikos atstovės – buvusi finansų ministrė Ingrida Šimonytė ir dabartinė ūkio ministrė Birutė Vėsaitė. skaityti »

LOGIN 2013 siūlys platformą pradedančiajam verslui

Didžiausias Baltijos šalyse progresui ir naujausioms technologijoms skirtas renginys LOGIN 2013 plečia konferencijos mastą – šių metų renginyje veiks speciali platforma „LOGIN Startup Fair“, skirta pradedančiajam verslui. skaityti »

„Login 2013“ kviečia rinkti progresyviausius kūrėjus internete

Progreso konferencijos „Login“ organizatoriai kviečia balsuoti už geriausius praėjusių metų interneto projektus. Apdovanojimai Lietuvos interneto kultūros raidai nusipelniusiems žmonėms, įmonėms ir judėjimams bus įteikti balandžio 18–19 dienomis Vilniuje vyksiančioje konferencijoje. skaityti »