Lietuvos pramonininkų konfederacijos direkcijai vadovaus Giedrė Švedienė

Nuo rugpjūčio 25-osios darbą pradeda Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) vykdomoji direktorė Giedrė Švedienė. skaityti »

LPK

Lietuvos statybų sektoriuje vis daugiau dėmesio skiriama inovacijoms

2015 m. palyginus su 2014 m. skaitmeninės statybos iniciatyvos vystymas prisidėjo prie beveik penkis kartus padidėjusių apimčių investicijų į programinę įrangą Lietuvos statybų sektoriuje. skaityti »

LPK

Finansų ministrės ir pramonininkų vadovo susitikime – dėmesys lietuviško verslo paramai

Finansų ministrė Rasa Budbergytė susitikime su Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentu Robertu Dargiu aptarė eksporto garantijų, pelno apmokestinimo, alternatyvaus verslo finansavimo ir kitus pramonininkams aktualius klausimus. skaityti »

LPK

Patirtis, diplomas ar netradicinis mąstymas: ko iš jaunimo labiausiai tikisi verslas?

Ko išmoko Lietuvos verslas ir kokią pamoką apie ateities darbo rinką gavo darbuotojai – apie tai su į Lietuvą grįžusiais pasaulio lietuviais kalbėjosi Robertas Dargis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentas. skaityti »

LPK

Lietuva vis geriau išnaudoja turimą informacinių ir ryšių technologijų potencialą

Lietuva pasaulyje vis labiau pastebima pagal didėjančio įprastų ir ypač mobiliųjų interneto vartotojų skaičių bei nuosekliai didėjančią tarptautinio interneto greitaveiką – tai rodo Pasaulio ekonomikos forumo šią savaitę paskelbtas reitingas. skaityti »

LPK

LPK siūlo darbuotojus skatinti ne iš 25 proc. gaunamo pelno

Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitetas pritarė Seimo nario V. A. Matulevičiaus siūlymui, jog darbdavys darbuotojų skatinimui turi skirti ne mažiau kaip 25 procentus gaunamo pelno. skaityti »

LPK

Kviečiame į skaitmeninių įgūdžių mokymo projekto „Google augimo variklis“ pristatymą

Gegužės 24 d. LPK patalpose vyks skaitmeninių įgūdžių mokymo projekto „Google augimo variklis“ pristatymas. skaityti »

LPK

„Google“ pristatys, kaip nemokamai sustiprinti savo skaitmeninius įgūdžius

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) ir „Google Lithuania“ kviečia į skaitmeninių įgūdžių mokymo projekto „Google augimo variklis“ pristatymą, kuris vyks gegužės 24 d. 10 val. LPK patalpose (Vienuolio g. 8, Vilnius, 4 aukštas). skaityti »

LPK

LPK vyks konsultacinis posėdis dėl „i.MAS“ pasikeitimų

Gegužės 17 d., antradienį, Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) organizuoja konsultacinį posėdį, kuriame dalyvaus Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) atstovai ir kalbės apie elektroninių sąskaitų faktūrų ir elektroninių važtaraščių duomenų teikimo mokesčių administratoriui reglamentavimą. skaityti »

LPK

Vyks XII Lietuvos–Baltarusijos ekonomikos formas

Š. m. gegužės 26–27 d. Lydoje, Baltarusijoje, Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) su partneriais Baltarusijoje organizuoja XII Lietuvos–Baltarusijos ekonomikos forumą. skaityti »

LPK