R. Dargis: „Dabar galėsime dar labiau paskatinti užsienyje studijuojančius sugrįžti į Lietuvą“

Spalio 14 d. Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) ir VšĮ „Global Lithuanian Leaders“ (GLL) pasirašė bendradarbiavimo sutartį. skaityti »

LPK

R. Dargis: „Stereotipus apie Lietuvos ir Lenkijos priešybes galime įveikti įgyvendindami bendrus projektus“

Kaimyninėms valstybėms labai svarbus ekonominis bendradarbiavimas – Lietuva ir Lenkija šioje srityje turi gana ilgalaikį ir tvirtą pamatą. Rugsėjo 28 d. Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) ir asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” šį pamatą dar labiau sustiprino. skaityti »

LPK

Švietimo ir mokslo ministrės susitikime su Lietuvos pramoninkų konfederacija – aktualūs švietimo klausimai

Švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė ministerijoje susitiko su Lietuvos pramoninkų konfederacijos (LPK) prezidentu Robertu Dargiu, kitais LPK nariais ir aptarė aktualius švietimo klausimus bei bendradarbiavimą su verslo subjektais. skaityti »

LPK

Kinijos vaidmuo pasaulinėje ir regioninėje ekonomikoje: verslo tendencijos ir projektai

Lietuvos pramonininkų konfederacijos Lietuvos ekonominio ir prekybinio bendradarbiavimo su Kinijos Respublika Verslo taryba kartu su tarptautine audito ir konsultacijų įmone Deloitte Lietuva organizuoja apvaliojo stalo diskusiją „Kinijos vaidmuo pasaulinėje ir regioninėje ekonomikoje: verslo tendencijos ir projektai“. skaityti »

LPK

Aptartas Lietuvos ir Ukrainos verslo bendradarbiavimo sąlygų gerinimas

Lietuvos pramonininkų konfederaciją (LPK) surengė Lietuvos ekonominio ir prekybinio bendradarbiavimo su Ukrainos Respublika Verslo tarybos posėdį, kuriame buvo aptarti galimo verslo plėtros Ukrainoje potencialo ir abipusio ekonominio bendradarbiavimo skatinimo klausimai. skaityti »

LPK

LPK ir URM kviečia į organizuojamos verslo misijos į Kiniją pristatymą

Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Užsienio reikalų ministerija (URM) kviečia į seminarą apie rugsėjo mėnesį organizuojamą verslo misiją į Kiniją. skaityti »

LPK

Įvyko Lietuvos pramonininkų konfederacijos metinė konferencija

Birželio 18 d. Anykščiuose įvyko Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) metinė konferencija, kurioje konfederacijos nariams buvo pristatytos svarbiausios LPK veiklos kryptys, pasiekti rezultatai ir identifikuoti klausimai, kuriuos LPK kartu su Vyriausybe ir kitomis institucijomis turėtų spręsti siekiant užtikrinti palankias sąlygas verslui ir stiprinti pramonės konkurencingumą. skaityti »

LPK

Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forume patirtimi dalysis finansų ir pramonės ekspertai

Marijampolėje vyksiantį XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumą birželio 9 d. bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

LPK

Pramonės konkurencingumas: kaip reaguoti į inovacijų iššūkius?

Š. m. birželio 15 d., 9.00 val., Lietuvos pramonininkų konfederacija (LPK) kartu su Europos ekonominių ir socialinių reikalų komiteto (EESRK) Darbdavių grupe bei partneriais organizuoja konferenciją „Pramonės konkurencingumas: kaip reaguoti į inovacijų iššūkius?“. skaityti »

LPK

XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas Marijampolėje

Birželio 8-10 d. Marijampolėje vyks Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) su partneriais organizuojamas XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumas, skirtas aktualiausių abiejų šalių ekonominio bendradarbiavimo klausimų aptarimui. skaityti »

LPK