Trečdalis būstą paskolos lėšomis pirkusių žmonių jame gyventi ketina visą gyvenimą

Būstą paskolos lėšomis perkantys gyventojai dažniausiai jame ketina gyventi ilgą laiką. SEB banko klientų, turinčių būsto paskolas, apklausa parodė, kad trečdalis (32 proc.) jų gyventi įsigytame būste planuoja visą gyvenimą ir nekilnojamąjį turtą norėtų perduoti vaikams. skaityti »

SEB bankas skelbia informaciją, kaip teiks paslaugas įvedant eurą

Norėdamas padėti klientams sklandžiai pasirengti euro įvedimui ir išvengti galimų nepatogumų metų pabaigoje, SEB bankas skelbia informaciją, kaip teiks paslaugas metų pabaigoje, kai šalyje bus įvedamas euras. skaityti »

Pradėjo veikti pirmieji eurus priimantys SEB banko bankomatai

Vilniuje pradėjo veikti du bandomieji eurus priimantys ir išmokantys SEB banko bankomatai. skaityti »

Iškeitę litus į eurus pratinsimės prie stambesnės valiutos: kaip neapsigauti?

Lietuvos gyventojams gali prireikti nemažai laiko, kol jie pripras savo išlaidas ir pajamas skaičiuoti eurais, neperskaičiuodami į litus. skaityti »

Santaupas laikydami namuose gyventojai neretai pamiršta saugumą

SEB banko užsakymu atliktas gyventojų nuomonės tyrimas atskleidė, kad kas antras gyventojas (52 proc.) turimus grynuosius litus ketina keisti į grynuosius eurus. skaityti »

SEB bankas: artėjant eurui mažės grynųjų pinigų

Naujausioje SEB banko analitikų parengtoje Baltijos šalių namų ūkių finansų apžvalgoje („SEB Baltic Household Outlook“) teigiama, kad šiuo metu grynųjų pinigų, palyginti su indėliais, Lietuvoje yra daugiau negu kitose Baltijos šalyse. skaityti »

Už smulkius pirkinius gyventojai vis dažniau atsiskaito mokėjimo kortele

Mokėjimo kortele prekybos vietoje gyventojai vis dažniau atsiskaito ne vien už stambius pirkinius, bet ir už smulkias kasdienes prekes skaityti »

SEB bankas: telefoniniams sukčiams vis rečiau pavyksta išvilioti interneto banko duomenis

SEB banko statistika rodo, kad gyventojai tampa nebe tokie patiklūs ir gerokai rečiau patenka į telefoninių sukčių pinkles. skaityti »

SEB būsto kainų lūkesčių rodiklis: mažėja gyventojų, manančių, kad būsto kainos kils

SEB banko užsakymu atlikta Lietuvos gyventojų apklausa apie būsto kainų lūkesčius parodė, kad 2014 metų rugsėjį šiek tiek daugiau negu pusė (54 proc.) apklaustų gyventojų teigė, jog būsto kainos, jų nuomone, artimiausiu laiku padidės. skaityti »

SEB – žaliausių pasaulio bankų dešimtuke

SEB pateko į žaliausių pasaulio bankų (angl. World‘s Greenest Banks) dešimtuką, kuriame užima 9 vietą – skelbia žurnalas „Bloomberg Markets“ savo sudarytame žaliausių pasaulio bankų reitinge. skaityti »