Sostinės gyventojams duoda „Penkis“, šalies verslui – „Profit“

Prieš 20 metų spalio 28 d. UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ Vilniuje pradėjo tiesti šviesolaidinio interneto tinklą. Tai buvo pirmasis toks modernus ryšio tinklas šalyje, gerokai pažangesnis ir pranašesnis už iki tol naudotus kitų tiekėjų varinius kabelius. skaityti »

Kelionė interneto kabeliais – iki mėnulio ir triskart aplink žemę

Šiuolaikinė karta jau sunkiai įsivaizduoja, kad kažkada interneto nebuvo. O ar žinote, kaip iš tikrųjų veikia internetas? skaityti »

IT paslaugas teikiantys „rykliai“ užmiršta smulkų verslą – siūlome išeitį

Skaitmeniniame amžiuje vis svarbesnį vaidmenį atlieka informacinių technologijų priežiūra. skaityti »

Kas sukūrė žiniatinklį ir kas turi nuo jo raktus?

Internautai. Visame pasaulyje jų yra daugiau nei septyni su puse milijardo. O ar žinote, kam turime dėkoti už tai, kad turime žiniatinklį ir galime vadintis internautų vardu? skaityti »

„Penki“ – tarp geriausių „myPlan“ pasiūlymų

Šviesolaidinio tinklo „Penki“ paslaugas teikianti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pradėjo bendradarbiauti su Lietuvos interneto ir televizijos tiekėjų parinkimo įmone „myPlan“. skaityti »

Šviesolaidinio interneto tiekėjas PENKI siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, valdanti šviesolaidinį tinklą PENKI, kuris prieinamas daugiau nei 120 tūkst. būstų daugumoje Vilniaus mikrorajonų, siūlo naują paslaugą – mobilųjį internetą. skaityti »

„Penki“ iniciatyva interneto tinklo įranga bus naudojama ugdant mokinių kūrybiškumą ir technologinį mąstymą

Šviesolaidinio interneto tinklas „Penki“ ugdymo įstaigoms padovanojo nebereikalingos tinklo įrangos: Robotikos mokyklai – 300 maršruto parinktuvų, o Vilniaus licėjui – maršruto parinktuvų, serverių ir kt. įrenginių. skaityti »

Į „Penki“ tinklo modernizavimą investuojama per 2 milijonus eurų

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ į optinio tinklo ir įrangos modernizavimą investuoja daugiau nei 2 milijonus eurų. skaityti »

Šviesolaidinio interneto tiekėjas „Skynet“ keičia vardą į „Penki“

„Penki“ – taip nuo 2018 m. vasario mėnesio vadinsis jau 20 metų Vilniuje gyvuojantis šviesolaidinis interneto tinklas, šiuo metu jungiantis daugiau nei 120 tūkstančių butų daugelyje sostinės mikrorajonų. skaityti »

Išmanioji „Skynet“ televizija kanalus „TV3“ ir „TV6“ retransliuoja HD raiška

Vienos pirmųjų IPTV Lietuvoje – išmaniosios „Skynet“ televizijos – kūrėjai š. m. sausio 18 dieną savo klientams pasiūlė kanalus „TV3“ ir „TV6“ didžiąja HD raiška. Minėtus kanalus „Skynet“ klientai galės žiūrėti nemokamai. skaityti »