Džinsai su kišene išmaniajam telefonui

Įmonė „Joe's Jeans“ sukūrė naują džinsų tipą su specialia kišenėle išmaniajam telefonui. skaityti »

„Microsoft“ siūlo naują identifikavimo būdą

„Microsoft“ inžinieriai siūlo įprastą slaptažodį pakeisti vienu piršto paspaudimu. skaityti »

Nori pervesti pinigus – suglausk išmaniuosius telefonus

Honkongo mobiliojo ryšio operatorius NKT atidarė mokėjimo tarnybą „Tap & Go“, per kurią įgyvendinami atsiskaitymai per internetą, iš kortelės į kortelę (P2P) ir bekontaktės transakcijos. skaityti »

„iPhone 6s“ klastotė pasirodė anksčiau nei originalas

Šiuolaikinės technologijos jau pasiekė tokią ribą, kad klastočių gamintojai savo produktus išleidžia anksčiau už „Apple“. skaityti »

Vienos populiariausių kalėdinių dovanų – telefonas arba planšetinis kompiuteris

Daugeliui žmonių naujas telefonas ar planšetinis kompiuteris – viena labiausiai laukiamų Kalėdinių dovanų. Rinkos tyrimų duomenimis šiemet apie 30 tūkst. gyventojų nudžiugs po Kalėdų eglute radę naują įrenginį, o šioms dovanoms bus išleista ne mažiau nei 23 milijonai litų. skaityti »

„Cisco DX650“ – unikalus stalo telefonas, valdomas „Android“

Dar viena „Cisco“ naujiena – „Android“ valdomas intelektinis įrenginys „Desktop Collaboration Experience DX650“, kuris gali būti naudojamas ir biure, ir namuose. skaityti »

Tyrimas: vartotojai labiausiai patenkinti „iPhone“ telefonais

Tyrimus atliekanti kompanija „J.D. Power“ paskelbė antrąją šiais metais ataskaitą, kuri atspindi vartotojų pasitenkinimą įvairiais mobiliaisiais įrenginiais. skaityti »

Pristatytas telefonas „Nokia Asha 210“

Balandžio 24 dieną kompanija „Nokia“ anonsavo savo naująjį mobilųjį įrenginį – telefoną „Nokia Asha 210“. skaityti »

SMS žinutėmis plinta virusas

Lietuvos telekomunikacijų bendrovės pataria neatidarinėti SMS žinutėse gautų neaiškių nuorodų, nes jose gali būti paslėptas virusas. skaityti »

Neįprastai storas dėklas telefonui

Visos kompanijos stengiasi pralenkti viena kitą siūlydamos vartotojams plonesnius, gražesnius, išmanesnius ir t. t. telefonus. O štai dizainerių komanda iš Japonijos įsitikinusi, jog telefoną reikia „pastorinti“. skaityti »