„TV 1“ laida „Studentas TV“, Nr.6 (2006-09-23)

Publikuota: 2006 m. rugsėjo 23 d. šeštadienis • • • Peržiūrėta: 56

Ved. Donatas Pauliukonis. Laidą pristato „Penkių kontinentų“ įmonių grupė.
Studentoramoje pristatomi studentų sportinių klubų apdovanojimai. Rugsėjo 19 d. Kūno kultūros ir sporto departamente buvo pagerbti šių metų studentų Europos ir pasaulio čempionatų nugalėtojai bei prizininkai, taip pat aukštųjų mokyklų rektoriai.
Man ne dzin! - apie studijas pagal tarptautines mainų programas. Viena pagrindinių programų, remiančių studentų mobilumą Europos Sąjungoje – Erazmus. Tai ne tik galimybė išvykti studijuoti į kitas ES šalis, bet ir aukštųjų mokyklų Europoje bendradarbiavimo skatinimas, studijų programų derinimas bei kūrimas.
Vilniaus miesto savivaldybės šeimininkas, meras Artūras Zuokas – rubrikos Kai aš buvau... svečias. „Studijavau Vilniaus universitete žurnalistiką, studijavau ilgai, bet dabar manau, kad per trumpai. Studentiškas gyvenimas geras, o rūpesčiai nedideli...“ Palinkėjime – „Ilgos studijos – geros studijos“.
Paskaitėlėse – kaip vienoj ar kitoj situacijoj rasti išeitį. Egzamine Pauliukonis bando papasakoti apie ... Antarktidos gyventojų antropometrinių matavimų genezę. „Egzaminas – tai dviejų „kosmosų“ – dėstytojo ir studento – sandūra.“ Apie tai, ir dar daugiau, kas gali nutikti egzamino metu, pasakoja VU dėstytojas Romualdas Kašuba.
Studentiškiausių kino filmų penketukas.
Laida rodoma šeštadienį 14:00 val.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: