„TV 1“ laida „Studentas TV“, Nr.9 (2006-10-14)

Publikuota: 2006 m. spalio 14 d. šeštadienis • • • Peržiūrėta: 51

Ved. Donatas Pauliukonis. Laidą pristato „Penkių kontinentų“ įmonių grupė.
Studentoramoje – „Spalio 13. Mes nebuvome išgirsti“. Apie tai Justas Nugaras (VGTU SA prezidentas). „Vienas pagrindinių reikalavimų - aukštajam mokslui pagal patvirtintas metodikas skirti 100 proc. numatytų lėšų, o ne trečdalį. Taip pat atkreiptas dėmesys į studentų socialinę gerovę. Pasiekimus vertinti sunku... Vyriausybės dėmesys matomas studentų bendrabučių renovacijos programai. Nors deklaruojamas, kad aukštasis mokslas - vienas iš valstybės prioritetų, tačiau valstybės mastu nukeliamas į antrą planą. Drastiškų veiksmų imsimės tik jei vyriausybė vėl mūsų negirdės“.
Rubriką Man ne dzin! pristato „Tele 2.Pildyk“ akcija „Kova už butą“. Svečiuose pas dalyvaujančias komandas „Be namų negerai“ ir „Nabagai“.
„Neimk vokelio, o sužinojęs pranešk“ - apie tai rubrikoje Paskaitėlės pasakoja VU dėstytojas Romualdas Kašuba.
Rubrika Kai aš buvau... ir jos svečias Marius Jampolskis, visiems žinomas kaip kino ir kaip teatro aktorius. „Studijos - bene smagiausias laikas kiekvienam žmogui - metas daryti klaidas, metas įsimylėt, metas nusivilt meile. Studijų metais dirbdavom dvigubą darbą - ryte pradėdavom, vakare baigdavom. Tad studentavimui laiko likdavo nedaug, bet pasidarydavom, ką norėdavom. Gyvenimas bendrabutyje priklauso nuo kaimynų ir kaimynių bei ... budinčių. Teko pora žmonių su gaisrininko „šlanga“ įtraukinėt į antrą aukštą. Budinčius papirkinėdavom daugiausia liežuviu. Studentavimas - tai laikas, kada tu gali svajot ir būti viskuo, laikas kada dar „nedūžta pilys“ ir gali būt karalium.“
Studentiškiausių kino filmų penketukas.
Laida rodoma šeštadienį 14:00 val.

komentuoti

     

 


Captcha
 

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: