„TV 3“ žinių rubrika „Krepšinis“, 2006-08-29

Publikuota: 2006 m. rugpjūčio 29 d. antradienis • • • Peržiūrėta: 32

Ved. Tomas Rimkus. Lietuvos krepšinio stovykloje liūdnos nuotaikos. Mūsų rinktinė pasitraukė iš kovos dėl Pasaulio krepšinio čempionato medalių. Ketvirtfinalyje mūsiškiai beviltiškai pralaidėjo ispanams - 67:89. Nors mažai kas tikėjo, kad lietuviams pavyks peržengti šį barjerą, tačiau daugelis laukė atkaklesnės kovos. 28 klaidos, tik 9 mesti baudų metimai (iš jų 3 taiklūs), o Macijausko taškų ir sustabarėjusi gynyba - tai priežastys, neleidusios lietuviams rimčiau pasipriešinti varžovams. Didžiausia ispanų pasiekta persvara šiose rungtynėse - 27 taškai. Apie tai telefonu iš Japonijos - Lietuvos rinktinės trenerio asistentas Gintaras Krapikas. Šiandien lietuviai pralaimėjo stipresnei, brandesnei ir geriau sukomplektuotai komandai.
Tai dar viena gera pamoka ir papildoma motyvacija rinktinės žaidėjams ir treneriams, o nusiteikimo ir kokybiško žaidimo mūsų komandai dar prireiks kovoje dėl 5-8 vietų.
Ketvirtadienį Lietuva vėl susirems su Turkija, kurią šiandien 58:83 sutriuškino olimpinė čempionė Argentina. Apie tai plačiau pasakoja Stasys Vaitonis. Tad pusfinalyje susitiks Ispanija ir Argentina. Rytoj ketvirtfinalyje susitinka JAV - Vokietija, Graikija - Prancūzija.
Nepaisant nepatogaus transliacijų laiko, tauta daugiau dėmesio skyrė krepšiniui, o ne darbi. Apie tai - Vlada Musvydaitė bei TV3 tyrimų vadovas Mindaugas Lastauskas. Išvada viena - Lietuvoje krepšinis svarbesnis už darbą.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: