UAB „Penki kontinentai“ suteiktas „Microsoft Gold certified partner“ statusas

Publikuota: 2001 m. birželio 15 d. penktadienis • • • Peržiūrėta: 28

2001 m. birželio 15 d. UAB „Penki kontinentai“ suteiktas „Microsoft Gold certified partner“ statusas, kuriuo yra pripažįstama bendrovės patirtis ir gabumai kuriant elektroninės komercijos sistemas. Iš daugiau nei 70 Baltijos šalių kompanijų, jau turinčių „Microsoft certified partner“ statusą, UAB „Penki kontinentai“ yra pirmoji bendrovė, kuriai suteikiamas aukštesnio lygio „Microsoft Gold certified partner“ vardas.
Metų pradžioje skelbtos „Microsoft“ programos atestuotiems partneriams tikslas - aiškiai nustatyti bendrovės partneres, kurios turi pakankamai elektroninės komercijos verslo patirties ir garantuoti lygias jų galimybes.
UAB „Penki kontinentai“ elektroninės komercijos sistemas kuria jau ne vienerius metus. Bendrovė turėjo pateikti trijų klientų, kurių elektroninės komercijos projektai veikia pastaruosius 12 mėn., rekomendacijas, detalius aprašymus, parduodamų prekių ir paslaugų tiekimo apibūdinimus, pristatymo bei atsiskaitymo metodus, verslo planus.
Pateikti tokie projektai:
dokumentų valdymo sistema, sukurta Valstybinės turto fondui,
online klientų apskaitos sistema, kuria naudojasi „Skynet“ abonentai,
virtualus autorizacijos modulis - tai programinė įranga, skirta saugiai atsiskaityti už prekes ir paslaugas internetu.
UAB „Penki kontinentai“ sukurtas virtualus autorizacijos modulis šiuo metu veikia:
„Lietuvos draudimo“ svetainėje internetu draudžiantis Transporto priemonės valdytojų civilinę atsakomybę,
užsisakant picas „Čili“ picerijoje,
virtualioje parduotuvėje „Dovana.com“ bei kituose elektroninės komercijos projektuose.
UAB „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusas yra labai naudingas. Šį vardą gavusi bendrovė pelno tarptautinį ir vietinį pripažinimą, įvairias nuoladų sistemas įsigyjant „Microsoft“ produktus bei paslaugas. Tai teigiamai atsiliepia bendrovės klientams.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: