UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos pasiekimai

Publikuota: 2002 m. vasario 10 d. sekmadienis • • • Peržiūrėta: 18

UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos - viena iš „Penkių kontinentų“ korporatyvinės grupės įmonių, įkurta 2001 m., išplėtus bankinių technologijų skyriaus veiklą. Šešerių metų sėkminga veikla paskatino įkurti atskirą, dinamišką ir modernią įmonę.
Dabar įmonė toliau sėkmingai dirba tiek vietinėje, tiek tarptautinėse rinkose. Bankinės technologijos taip pat yra plėtojamos UAB „Penki kontinentai“ atstovybėse Latvijoje ir Azerbaidžane - tai „Penki kontinentai Riga“ ir „Penki kontinentai Baku“, padedančios mums įsitvirtinti tarptautinėse rinkose.
UAB „Penkių kontinentų“ bankinės technologijos personalo kompetencijos ir paslaugų kokybės lygį patvirtina sėkmingas bendradarbiavimas su didžiausiomis tarptautinėmis kompanijomis. Partneriai ir platinami produktai. Nuo 1997 m. bendrovė yra „Wincor Nixdorf“ partnerė ir vienintelė oficiali „Wincor Nixdorf“ bankinės savitarnos įrangos platintoja Lietuvoje bei strateginė partnerė 12-oje Europos ir Vidurio Azijos šalių.
Taip pat platinami bendrovės „Aladdin“ programų ir duomenų apsaugos raktus. Popiuliariausias - „HASP“, naudojamas valstybės institucijose ir Lietuvos bankuose. Įmonė yra viena didžiausių kompanijos „Bull“ partnerių Rytų Europoje. Kiti UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ pasiekimai.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: