„Lietuvos inovacijų prizo 2006“ laureatai jau žinomi (nesutrumpinta versija)

komentarai
Publikuota: 2006 m. lapkričio 13 d., pirmadienis • Peržiūrėta: 23

Lapkričio 8 d. paskelbti nacionalinio konkurso „Lietuvos inovacijų prizas“, kurį organizuoja VšĮ „Lietuvos inovacijų centras“ (LIC) bei Lietuvos pramonininkų konfederacija, o remia Lietuvos ūkio ministerija, 2006 m. laureatai.
Antrą kartą surengtas konkursas jau turi savo rekordininkų: 8 įmonės dalyvavo abu kartus, o 4 iš jų jau antrą kartą džiaugsis ir prizais – diplomais, statulėlėmis bei specialiais sertifikatais. Tarp jų „Penkių kontinentų“ įmonių grupė. Pernai vienu iš inovatyviausių buvo pripažintas el. mokyklos projektas, o šiemet tarp laureatų – įmonės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) sukurta bankomatų vaizdo stebėjimo sistema „ATMeye“.
Organizatorių teigimu, visi šiemetiniam konkursui pateikti darbai buvo įdomūs ir reikšmingi, todėl nuspręsti, kas labiausiai nusipelnė apdovanojimų, buvo itin sunku.
Dviejose kategorijose – inovatyvaus produkto ir inovatyvios įmonės – šiemet varžėsi gerokai daugiau dalyvių negu pernai: 49 įmonės pateikė net 68 paraiškas. Apdovanojimais, kurie bus iškilmingai įteikti šių metų gruodį, džiaugsis net 30 įvairių sričių įmonių atstovai. daugiau »

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: