Vilniuje vyko vaikų kūrybos šventė

Publikuota: 2008 m. birželio 9 d. pirmadienis • • • Peržiūrėta: 39

Į šventę „Vaikai plečia erdves“ gegužės 29 dieną susirinkę vaikai iš Pašilaičių, Justiniškių ir kitų aplinkinių Vilniaus mikrorajonų leido į dangų aitvarus ir balionus, dainavo, šoko ir piešė. Mažųjų klegesys ir kūrybinė dvasia Pašilaičių mikrorajone sklandė Lietuvos Respublikos Seimo nario Rimanto Remeikos dėka. Čia vienu metu buvo paminėta tarptautinė vaikų gynimo diena, penkerių metų Liberalų ir centro sąjungos jubiliejus ir artėjanti Tėvo diena.
Pašilaičių mikrorajone vykusiame renginyje šoko ir dainavo septynių Vilniaus miesto darželių vaikai, tačiau tuo šventė nesibaigė. Jau kitą dieną jų klegesys aidėjo Lietuvos Respublikos Seime, kur visą popietę vyko vaikų kolektyvų koncertas. Čia Seimo narys Rimantas Remeika kartu su Lietuvos socialinių pedagogų asociacija sukvietė vaikus iš kaimų ir miestelių. Jiems koncertavo Vilniaus mokyklų auklėtiniai, vaidino teatro studijos „Elementorius“ nariai, dainavo aktorius Gediminas Storpirštis, buvo pristatyti Ignalinos rajono Mielagėnų pagrindinės mokyklos fitodizaino būrelio vaikų darbai.
Šventės organizatoriai, dėkodami dalyviams ir žiūrovams, tikino, kad panašūs renginiai bus organizuojami ir ateityje – tai taps tradicija.

komentuoti


Captcha

Naujausi vaizdo siužetai

Kategorija: