Atnaujintas SEB interneto bankas dar labiau pritaikytas išmaniesiems įrenginiams

Publikuota: 2014 m. kovo 26 d. trečiadienis

SEB pristato atnaujintą interneto banką, kuris dar geriau pritaikytas išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams. Nuo šiol gyventojai ir įmonės, jungdamiesi prie interneto banko nauju adresu e.seb.lt, išmaniuosiuose įrenginiuose galės naudotis dar didesniu skaičiumi finansinių paslaugų.  Be to, bankas atnaujino ir interneto banko dizainą, patobulino navigaciją ir struktūrą bei pritaikė elektroninėse parduotuvėse naudojamą žingsnių sistemą, padedančią finansines operacijas atlikti dar patogiau ir paprasčiau.

„Besinaudojančiųjų banko paslaugomis internetu kasmet vis daugėja. Pernai registruotų SEB internetinės bankininkystės paslaugų vartotojų padaugėjo 46 tūkst. — iki 1,1 milijono. Dar sparčiau augo banko paslaugų mobiliuoju telefonu vartotojų skaičius — daugiau kaip 10 proc. (54 tūkst.) – iki 556 tūkstančių. Šios tendencijos rodo, kad finansinės paslaugos internetu tampa aktualios vis didesniam vartotojų skaičiui ir vis daugiau žmonių banko paslaugomis nori naudotis kuo patogiau, t. y. visais išmaniaisiais įrenginiais. Būtent tam ir skyrėme daugiausia dėmesio atnaujindami interneto banką“, — sako SEB banko prezidento pavaduotojas ir Mažmeninės bankininkystės tarnybos direktorius Virginijus Doveika.

Baigdamas interneto banko atnaujinimo darbus, SEB bankas kvietė prisidėti ir klientus. Iš viso buvo atrinkta 100 klientų, kurie pirmieji galėjo naudotis atnaujinta svetainės versija ir teikti savo atsiliepimus bei rekomendacijas banko darbuotojams. Dauguma interneto banką testavusių klientų teigiamai įvertino patobulinimus, taip pat padėjo nustatyti netikslumus ir juos pašalinti.

„Tai buvo pirmasis bandymas, kai klientus įtraukėme į banko paslaugų tobulinimo procesus. Toks projektas pasiteisino, todėl ir ateityje kviesime klientus įvertinti vieną ar kitą banko paslaugą, kitus pasikeitimus, nes jų rekomendacijos padeda mums geriau suprasti, ar pasirinkta kryptis yra teisinga ir ar pritaikyti sprendimai pateisina lūkesčius“, — sako V. Doveika.

Klientų patogumui SEB bankas dar mėnesį, t. y. iki balandžio 25 dienos, sudarys visas galimybes norintiesiems naudotis ir ankstesne interneto banko versija. Tokią galimybę klientai galės pasirinkti atsidarę interneto banko puslapį prieš įvesdami prisijungimo kodus. Norintiems iš karto naudotis atnaujinta interneto banko versija bankas siūlo pagalbą visą parą telefonu 1528, kur veiks speciali konsultacijų dėl internetinės bankininkystės paslaugų linija.

Plėsdamas teikiamas paslaugas, interneto banką SEB tobulina ir kitose Baltijos šalyse — interneto bankas jau atnaujintas Estijoje, šiek tiek vėliau jis bus atnaujintas ir Latvijoje.

Šaltinis: seb.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha