SNORO kreditorių komitetas leido parduoti iš skolininkų perimtą turtą Lietuvoje

Publikuota: 2013 m. gegužės 11 d. šeštadienis

Bankrutavusio banko SNORAS kreditorių komitetas, pagal bankroto administratoriaus Neil Cooper rekomendaciją, priėmė sprendimą dėl bankui priklausančio iš skolininkų perimto turto Lietuvoje, kurio rinkos vertė yra mažesnė nei 1 mln. litų, pardavimo.

Bankui šiuo metu priklauso 48 perimto turto vienetai, kurie nepriklausomų turto vertintojų buvo įvertinti mažiau nei 1 mln. litų. Šie turto vienetai pagal patvirtintą pardavimo procedūrą bus parduodami artimiausiomis savaitėmis.

Parduodamo turto sąrąšus galite rasti Snoro interneto svetainėje adresu:http://www.snoras.com/lt/parduodamas_turtas

Pardavimo procesas bus vykdomas bankroto administratoriaus ir jo komandos bei banko darbuotojų, bendradarbiaujant su Colliers – daug patirties turinčia bei rinkoje gerai žinoma kompanija, veikiančia nekilnojamojo turto srityje.

Kalbėdamas apie materialaus turto pardavimą, bankroto administratorius Neil Cooper pažymėjo: „Buvo daug dirbama siekiant parengti šį iš skolininkų perimtą turtą pardavimui ir dabar, gavę kreditorių komiteto sprendimą šiuo klausimu, toliau dirbsime su kompanija Colliers, siekdami parduoti šį turtą kuo naudingiau kreditoriams.“

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha