SNORO kreditorių komitetas leido parduoti iš skolininkų perimtą turtą Lietuvoje

Bankrutavusio banko SNORAS kreditorių komitetas, pagal bankroto administratoriaus Neil Cooper rekomendaciją, priėmė sprendimą dėl bankui priklausančio iš skolininkų perimto turto Lietuvoje, kurio rinkos vertė yra mažesnė nei 1 mln. litų, pardavimo. skaityti »

BAB banko SNORAS ataskaita kreditoriams yra pasiekiama SNORO internetiniame puslapyje

Neil Cooper, likviduojamos AB banko SNORAS bankroto administratorius parengė ataskaitą, kurioje pateikiama informacija kreditoriams apie bankroto eigą per tris mėnesius iki 2012 m. rugsėjo 30 d. skaityti »

BAB banko „Snoras“ kreditorių naudai susigrąžinta apytikriai 1,3 milijardo litų

BAB banko SNORAS bankroto administratorius Neil Cooper džiaugiasi galėdamas patvirtinti, kad 2012 m. spalio 31 d. banko kreditorių naudai yra susigrąžinta apytikriai 1,3 milijardo litų suma. skaityti »

BAB banko SNORAS kreditorių naudai susigrąžinta apytikriai 1,2 milijardo

BAB banko SNORAS bankroto administratorius Neil Cooper džiaugiasi galėdamas patvirtinti, kad 2012 m. rugpjūčio 28 d. banko kreditorių naudai susigrąžinta apytikriai 1,2 milijardo litų. skaityti »

Paskolų gavėjai Snorui sugrąžino 564 milijonus litų paskolų

Nuo 2012 m. gruodžio 7 d., kai buvo pradėtos bankroto procedūros, iki 2012 m. rugpjūčio 28 d. BAB banko Snoras bankroto administratorius ir jo komanda iš paskolas paėmusių asmenų surinko 564 milijonus litų, kurie bus panaudoti kreditorių naudai. skaityti »

Derybos dėl SNORO mažmeninio tinklo, Finastos ir SNORO Lizingo pardavimo eina į pabaigą

Pastarosiomis savaitėmis bankroto administratorius ir jo komanda intensyviai dirbo su dideliu potencialių pirkėjų skaičiumi, kurie domisi banko SNORAS mažmeninės bankininkystės tinklo; SNORO Lizingo – vieno iš stambiausių vartojimo finansinių paslaugų teikėjų Lietuvoje, ir Finastos – sėkmingai veikiančios turto valdymo ir verslo bankininkystės grupės įsigijimu. Administratoriaus komanda kruopščiai išnagrinėjo ir intensyviai derėjosi dėl daugiau nei 20 potencialių investuotojų pasiūlymų. skaityti »

Daugeliui klientų pervesti banke SNORAS saugoti vertybinių popierių aktyvai

Bankroto administratorius patvirtino maždaug dviejų trečdalių klientų nuosavybės teises į vertybinius popierius saugotus banke SNORAS ir pervedė juos į klientų nurodytas finansines institucijas. Iš likusio trečdalio klientų prašymų pervesti vertybinius popierius tikimasi sulaukti artimiausiu metu. skaityti »