Kompiuterių „Acer Aspire R 13“ serija pelnė „CES 2015“ apdovanojimą inovacijų srityje

Publikuota: 2014 m. gruodžio 3 d. trečiadienis

Kompanija „Acer“ pranešė, kad ji buvo paskelbta „CES 2015“ inovacijų apdovanojimų laureatu už konvertuojamų nešiojamųjų kompiuterių „Aspire R 13“ seriją. Į šią programą įtrauktus produktus vertina komisija, kurią sudaro nepriklausomi pramoninio dizaino specialistai, inžinieriai ir žurnalistai, pagerbdami išskirtinį dizainą ir inžinerijos pasiekimus, kuriant naudotojams skirtus pažangiausius elektronikos produktus 29 produktų kategorijose.

„Acer“ užpatentavo dvigubo sūkio vyrių sistemą, kuri palaiko ekrano stabilumą, naudojant jutiklinę navigaciją; sistema tvirtinama prie kalto U rėmo, kuris, be to, padeda padidinti standumą, kartu apsaugant nešiojamojo kompiuterio ploną konstrukciją. Šie unikalūs vyriai leidžia „Aspire R 13“ monitoriuje suderinti tradicinio atverčiamo nešiojamojo kompiuterio produktyvumo savybes su planšetinio kompiuterio patogumu.

Plonas ir lengvas ne mažiau kaip 1 colio storio ir sveriantis tik šiek tiek daugiau nei 3 svarus, nešiojamasis kompiuteris yra itin patvarus. 13,3 colių jutiklinis ekranas yra aukštos raiškos (WQHD) (2560 x 1440) arba pilnos aukšto lygio raiškos (FHD) (1920 x 1080). Abiejuose ekranuose naudojama „Zero AIR GAP“ technologija, kuri sumažina atspindžius ir padidina kontrastą.

Pažangiausios garso funkcijos apima „Dolby Digital Plus“ (namų kinas) su kino erdviniu garsu ir „Acer Purified Voice“ (išgrynintas balsas), o taip pat aparatūros (dvigubo masyvo mikrofonas) ir programinės įrangos (balso atpažinimo ir garso apdorojimo) derinį. Sertifikuotas „Skype“ užtikrina interneto kameros vaizdą / vaizdo pokalbius, konferencinius pokalbius, VoIP skambučius ir balso komandas. Dirbant kompiuteriu visą dieną, modeliai su FHD ekranu užtikrina iki 8 valandų nepertraukiamo darbo tiekiant maitinimą iš baterijų.

„Aspire R13“ sujungia protingą konstrukciją ir išmanias funkcijas, gerinančias darbo ir žaidimų sąlygas. Tai puikus nešiojamasis kompiuteris tiems, kurie nenori naudoti tradicinio dizaino nešiojamojo kompiuterio, bet nori daugiau galimybių ir lankstumo.

Į apdovanojimų sąrašą įtraukti produktai vertinami remiantis jų inžinerine, estetine ir dizaino kokybe, numatomo naudojimo / funkcijų ypatybėmis ir vartotojų įvertinimu, lyginant produkto dizainą ir inovacijas tiesiogiai su kitais produktais rinkoje ir šiuo metu esamomis unikaliomis / naujomis savybėmis.

Produktai, pasirinkti CES inovacijų apdovanojimams, atspindi novatorišką dizainą ir inžineriją kai kurių šiuo metu ateinančių į rinką produktų ir paslaugų, atspindinčių naujausias technologijas.

„CES 2015“ inovacijų apdovanoti produktai puikuojasi CESweb.org/Innovation, kur išvardintos produktų kategorijos, taip pat nurodytas kiekvieno produkto pavadinimas, gamintojo informacija, aprašymas, nuotraukos.

Šaltinis: technologijos.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha