Skelbiamas geriausių nešiojamųjų kompiuterių sąrašas

Pateiktas geriausių ir ypač mobilių nešiojamųjų kompiuterių sąrašas, sudarytas remiantis www.techradar.com apžvalgininkų pateiktais atskirtų modelių vertinimais ir rekomendacijomis. skaityti »

Kompiuterių „Acer Aspire R 13“ serija pelnė „CES 2015“ apdovanojimą inovacijų srityje

Kompanija „Acer“ pranešė, kad ji buvo paskelbta 2015 CES inovacijų apdovanojimų laureatu už konvertuojamų nešiojamųjų kompiuterių „Aspire R 13“ seriją. skaityti »

„Samsung“ sumažino nešiojamųjų kompiuterių detalių užsakymus

Kompanija „Samsung Electronics“ rugsėjį nusprendė sumažinti nešiojamųjų kompiuterių detalių užsakymus. skaityti »

2016 m. ketvirtis nešiojamųjų kompiuterių turės jutiklinius ekranus

Prognozuojama, kad krintant kainoms ir „Intel“ imantis aktyvių veiksmų, nešiojamųjų kompiuterių su jutikliniais ekranais pardavimo augimas ir toliau didės. skaityti »

Nešiojamųjų kompiuterių tendencijos 2016 metais

Rinkos tyrimų bendrovė „IHS iSuppli“ teigia, kad per ateinančius ketverius metus vis daugiau nešiojamųjų kompiuterių naudos keturių branduolių procesorius. skaityti »

TNS LT: lietuviai pirmenybę teikia nešiojamiesiems kompiuteriams

Tiriant vartotojų mobiliųjų įrenginių pasirinkimą tam tikroms funkcijoms atlikti, paaiškėjo, kad pasaulyje išmanusis telefonas jau nurungė nešiojamąjį kompiuterį. skaityti »

P. Korėjos mokyklose diegiama skaitmeninų vadovėlių sistema

Pietų Korėja žengia dar vieną žingsnį moderniųjų technologijų link. skaityti »

Našūs ir nebrangūs nauji HP nešiojamieji kompiuteriai su AMD technologijomis

HP išplėtė savo nešiojamųjų kompiuterių, skirtų namų vartotojams ir verslui, asortimentą, papildydama jį 4 naujais modeliais, naudojančiais naujausią AMD technologiją „VISION Technology“. skaityti »

„Toshiba“ išleis 3D nešiojamųjų kompiuterių seriją

Po sėkmingo 3D televizorių, nereikalaujančių specialių akinių, pasirodymo rinkoje, kompanija „Toshiba“ nusprendė ir toliau tęsti veiklą šia kryptimi. skaityti »

Italijos moksleiviai vietoj knygų pirks nešiojamuosius kompiuterius bei „iPad’us“

Mažiau nei po mėnesio Lombardijos moksleiviai galės išsinuomoti arba įsigyti internete įvairių mokymosi programų. skaityti »