„Sony“ pristato šešias kompaktiškų objektyvų spektro naujoves

Publikuota: 2013 m. spalio 21 d. pirmadienis

„Sony“ pristato naujus objektyvus, kurių kompaktiškame korpuse sutelktos aukščiausio lygio optikos ypatybės ir kurie išsiskiria atsparumu nepalankiam aplinkos poveikiui. Šie objektyvai padės gauti dar daugiau vertės iš tokių profesionalaus lygio visakadrinių fotoaparatų kaip naujieji „α7“ ir „α7R“, bei anksčiau išleistų tokių kompaktiškų fotoaparatų kaip „NEX-6“ ir „NEX-7“. Tarp naujų „Sony“ objektyvų – nekintančio optinio atstumo, vidutinio ir didelio nuotolio priartinimo modeliai, taip pat du adapteriai „A-mount“ tipo objektyvams.

„Carl Zeiss Sonnar T* FE 35mm F2.8 ZA“ (SEL35F28Z) – tai nekintančio optinio atstumo objektyvas, pažymėtas legendiniu „Carl Zeiss“ kokybės ženklu. Šis nedidelis 35 mm objektyvas sveria vos 120 g ir yra atsparus dulkėms bei drėgmei, todėl tinka naudoti lauko sąlygomis ir fiksuoti gatvės scenas ar kraštovaizdį. Be to, plati diafragma- F2.8, leidžia šį objektyvą pasitelkti fotografavimui patalpų viduje ar lauko prieblandoje.

Nepriekaištingu vaizdo perteikimu ir ypatingu detalumu išsiskiriantis nekintančio optinio atstumo objektyvas „Carl Zeiss Sonnar T* FE 55mm F1.8 ZA“ (SEL55F18Z) išpildys visus portretinės ar kasdienės fotografijos entuziastų lūkesčius. Tikslia veiksena išsiskirianti ir iš 9 plokštelių sudaryta objektyvo diafragma leidžia išgauti unikalų išsiliejusio fono efektą.

„Carl Zeiss Vario-Tessar T* FE 24-70mm F4 ZA OSS“ (SEL2470Z) – tai pirmasis viso kadro objektyvas su vaizdo priartinimu, išplečiantis fotografijos profesionalų ir entuziastų galimybes. Šį objektyvą galima pasitelkti įvairiose situacijose – portretams ar kraštovaizdžiui fotografuoti, taip pat kasdienei fotografijai. Ryškius ir detalius vaizdus užtikrina per visą 24-70 mm priartinimo nuotolį išlaikoma nekintanti F4 apertūros reikšmė bei vaizdo stabilizavimo sistema „Optical SteadyShot“.

Naujasis „FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS“ (SEL2870) yra universalus objektyvas su vidutinėmis priartinimo galimybės bei patraukliu kainos ir kokybės santykiu. Vaizdo kokybę užtikrina vaizdo stabilizavimo sistema „Optical SteadyShot“ ir trijų sferinių lęšių ir ED optinio elemento kombinacija. Objektyvas taip pat yra kompaktiškos formos, atsparus dulkėms bei drėgmei, todėl tai gali būti idealus pasirinkimas kelionėje.

„FE 70-200mm F4 G OSS“ (SEL70200G) – šis aukštos kokybės „G Lens“ serijos objektyvas su plačiomis priartinimo galimybėmis buvo specialiai kurtas naudoti su pilnakadriais fotoaparatais „α7“ ir „α7R“. Tai idealus pasirinkimas fotografuojant sporto renginius ar laukinę gamtą. Aukščiausią kokybę užtikrina naudojami AA, „Super ED“ ir ED optiniai elementai ir unikali „Sony“ optinių paviršių danga „Nano AR Coating“.

„70-200mm F2.8 G SSM II“ (SAL70200G2) yra patobulinta „A-mount“ serijos objektyvo versija, išsiskirianti iki 4 kartų greitesniu veikimu autofokusavimo režime, tikslesniu judančių objektų sekimu už ankstesnį modelį. Panaudota unikali „Sony“ lęšių danga „Nano AR Coating“ dar labiau padidina užfiksuotų vaizdų kokybę. Šį įvairiapusišką objektyvą galima naudoti tiek portretams, tiek sporto ar gamtos fotografavimui.

Kartu su naujais objektyvais pristatomi ir dviejų tipų „E-mount“ adapteriai „LA-EA4“ ir „LA-EA3“, kurie padės geriau išnaudoti „A-mount“ tipo objektyvų spektro pranašumus su visakadriniais „Sony“ fotoaparatais „α7“ ir „α7R“.

Objektyvai „SEL35F28Z“ ir „SAL70200G2“ bei adapteriai „LA-EA3“ ir „LA-EA4“ Europos rinkoje pasirodys šių metų lapkričio pabaigoje; objektyvai „SEL55F14Z“ ir „SEL2470Z“ – 2014 m. sausio mėnesį; objektyvai „SEL2870“ ir „SEL70200G“ – 2014 m. pavasarį.

Produktų techninės savybės ir nuotraukos čia >>>

 

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha