Kompanija „Sony“ švenčia šešias pergales EISA 2015 apdovanojimuose

Publikuota: 2015 m. rugpjūčio 17 d. pirmadienis

„Sony“ švenčia, nes Europos vaizdo ir garso asociacijos (EISA) apdovanojimuose šeši kompanijos gaminiai skirtingose kategorijose pelnė geriausiųjų vardą. EISA yra didžiausia multimedijos apdorojimo organizacija Europoje, žinoma dėl savo patirties analizuojant ir vertinant garso ir vaizdo menui skirtų gaminių asortimentą. Šie šeši apdovanojimai atspindi nuolatinį bendrovės „Sony“ siekį kurti inovatyvius produktus tiek stiliaus, tiek turinio prasme.

Geriausia 2015–2016 metų namų kino sistema Europoje: „Sony HT–XT3“ 

„Sony HT–XT3“ namų kino sistema siūlo puikią garso kokybę ir plačias tinklo funkcijas.  Ant jos plono ir stilingo korpuso gali tilpti televizoriai, kurių įstrižainės dydis siekia iki 65 colių, o svoris – iki 50 kg. Aukštą garso kokybę užtikrina koaksialiniai pagrindiniai garsiakalbiai ir centre sumontuotas kupolo formos aukštų dažnių garsiakalbis, o galingus bosinius garsus atkuria du žemųjų dažnių garsiakalbiai. Ši namų kino sistema turi „HDMI“, „Ethernet“, „Wi–Fi“, „USB“, „Bluetooth“ ir „NFC“ įvesčių jungtis ir yra suderinama su „Google Cast“. „Sony HT–XT3“ taip pat palaiko įvairius didelės raiškos garso formatus („Dolby TrueHD“, „DTS–HD Master Audio“, „FLAC“, „WAV“ ir „DSD“) bei gali būti didesnės, keliuose kambariuose  veikiančios garso sistemos dalimi.

2015–2016 metų geriausio dizaino televizorius Europoje: „Sony KD–65X9005C“

Ne dažnai išjungtas televizorius atkreipia aplinkinių dėmesį ir priverčia sustoti, tačiau „Sony KD–65X9005C“ yra būtent toks savo įspūdingo dizaino dėka. Šis 65 colių įstrižainės ekraną turintis ir itin plonas (4.9mm ploniausioje vietoje) televizorius gali būti tvirtinamas arti sienos paviršiaus, taip sukuriant jaukią ir stilingą namų aplinką.  Dizainas yra ne vienintelė šio televizoriaus stiprioji pusė – „4K Ultra HD“ ekranas kartu su unikalia „Sony Triluminos Display“ technologija užtikrina itin ryškų, turtingo spalvų spektro vaizdą, ​​kuris yra ne mažiau įspūdingas nei televizoriaus išvaizda, o operacinės sistemos „Android“ pagrindu veikianti televizija sujungia visas geriausias šiuolaikinio televizoriaus savybes.

Geriausias 2015–2016 metų profesionalus kompaktinis sisteminis fotoaparatas Europoje: „α7 II“

„α7 II“ yra profesionalams skirtas pilnakadris fotoaparatas, kuris savo lengvame korpuse apjungia didžiules vaizdo fiksavimo galimybes ir stipriai konkuruoja su DSLR sistemomis. 24,3 megapikselių raiškos viso kadro jutiklis užtiktina neįtikėtinai aukštą dinaminį diapazoną ir triukšmo mažinimo funkciją esant aukštiems ISO jautrumo parametrams, o greita hibridinė AF sistema suteikia galimybę greitai ir tiksliai fokusuoti vaizdą. Magnio lydinio korpusas ir patobulinta rankenėlė užtikrina saugesnį fotoaparato suėmimą, o valdymu šis fotoaparatas gerokai lenkia savo pirmtaką „α7“. Įmontuotas 5 ašių vaizdo stabilizavimas suteikia daug privalumų, kai fotografuojama arba filmuojama iš arti arba stambiu planu, o fotoaparatas yra laikomas rankose ir naudojamas mažas užrakto greitis.

Geriausias 2015–2016 metų kelioninis kompaktinis fotoaparatas Europoje:  „Sony Cyber–shot DSC–HX90/V“

„Sony Cyber–shot DSC–HX90/V“ yra mažiausias pasaulyje didelio priartinimo  kompaktinis fotoaparatas su integruotu elektroniniu vaizdo ieškikliu. „Zeiss Vario–Sonnar T*“ objektyvas išplečia didelio tikslumo optikos galimybes, kad įvairiausiose kelionių situacijose galėtumėte fiksuoti aiškius, ryškius, aukštos kokybės vaizdus 24–720 mm2 diapazone. 180 laipsnių kampu pakreipiamas LCD ekranas suteikia galimybę fotografuoti iš skirtingų kampų. Elektroninis vaizdo ieškiklis (EVF) leidžia fotografuoti akių lygyje ir yra ypač naudingas ryškioje šviesoje. Su šiuo fotoaparatu gali būti fiksuojami ir labai aukštos kokybės 1080/60p vaizdo įrašai. „HX90V“ taip pat turi integruotą GPS geografinį žymėjimą, „Wi–Fi“ bei NFC (artimojo lauko ryšio) technologiją. Tai nepamainomas kišeninis kelioninis fotoaparatas, kurį galima pasiimti su savimi bet kur.

Geriausias 2015–2016 metų kompaktinis sisteminis objektyvas Europoje: „Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS“

„Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS“ fiksuojami vaizdai yra neįtikėtinai ryškūs, net ir vaizdo kampuose esant maksimaliai diafragmai. Objektyvas taip pat pasižymi minimaliais iškraipymais arba chromatine aberacija. Fotoaparato kuriamas kontrasto laipsnis leidžia padaryti įspūdingų nuotraukų, o esant f/2.8 diafragmos dydžiui, dėka užapvalintų diafragmos lapelių, yra sukuriamas puikus fonas su švelniu defokusavimo (bokeh) efektu ir sklandžiais toniniais perėjimais. Kokybiškas, tvirtas korpusas, tylus fokusavimas ir optinis vaizdo stabilizavimas – tai savybės, kuriomis pasižymi EISA 2015 apdovanojimuose pripažintas objektyvas.

Geriausias 2015–2016 metų multimedijos išmanusis telefonas  Europoje: „Sony Xperia™ Z3+“

„Sony XPERIA Z3+“ yra stilingo dizaino, universalumo ir atsparumo derinys. Tai 6,9 mm storio, itin plono korpuso dulkėms ir vandeniui atsparus išmanusis telefonas. Įrenginyje yra integruotos pažangios multimedijos galimybės, kalbant tiek apie fotografiją, tiek apie itin didelės 4K raiškos vaizdo įrašus, tiek apie aukštą garso kokybę. Nauja 5 megapikselių, plataus 25 mm kampo priekinė kamera leis užfiksuoti įspūdingas grupines asmenukes, o pagrindinė kamera puikiai veiks net esant silpnam apšvietimui. Garso funkcijos yra lengvai suderinamos su aukštos raiškos turiniu ir automatiškai priderina nustatymus prie bet kokių prijungtų ausinių. Svarbiausias dalykas, kurį pavyko pasiekti – tai ilgas įrenginio budėjimo laikas, kuris gali trukti iki dviejų dienų.

 

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha