„Unisys“ turi naują viceprezidentą

Publikuota: 2015 m. birželio 3 d. trečiadienis

Informacinių technologijų kompanija „Unisys“ paskelbė, kad prie bendrovės komandos prisijungė naujas vyresnysis technologijų viceprezidentas ir vyriausiasis technologijų pareigūnas Tarek El-Sadany. Jis bus tiesiogiai pavaldus kompanijos prezidentui Peteriui Altabefui (Peter Altabef).

T. El-Sadany koordinuos technologijų pristatymo procesus, dirbs su klientų poreikių analizėmis ir kurs saugius bei patikimus produktus, galinčius spręsti aktualiausius organizacijų IT bei verslo iššūkius. Naujojo viceprezidento komanda taip pat užtikrins, kad bendrovės gaminiai atitiktų visus klientų reikalavimus.

T. El-Sadany savo IT karjerą pradėjo dirbdamas su tarptautiniais programinės įrangos projektais kompanijoje IBM. Jis turi darbo IT produktų privačiam ir valstybiniam sektoriams kūrimo bei palaikymo patirties. Anksčiau T. El-Sadany ėjo viceprezidento pareigas organizacijoje „Global Product Support Services for Oracle Corporation“, kuri teikė techninio palaikymo paslaugas tarptautinei kompiuterių technologijų korporacijai „Oracle“. Čia jis buvo atsakingas už daugiau nei 400 programinės įrangos produktų, kuriuos teikė 250 000 įmonių klientams 55 pasaulio šalyse.

Programinės įrangos sprendimų bendrovėje „Remedy Informatics“ jis ėjo technikos direktoriaus pareigas. Čia T. El-Sadany buvo atsakingas už gyvybės mokslų tyrinėjimą ir operatyvią sveikatos priežiūrą palengvinančių produktų plėtrą bei kūrimą. Šis žmogus taip pat išlaikė lyderio pozicijas tokiose korporacijose, kaip „Datacme“, „TenFold“. Abi bendrovės kūrė programinės įrangos platformas.

T. El-Sadany taip pat užėmė aukštas pareigas Egipto Vyriausybėje. Ten jis buvo Egipto nacionalinio pašto generalinis direktorius, atsakingas už organizacijos priežiūrą, pašto tarnybų logistiką ir privačią bankininkystę. Taip pat jis buvo Egipto Technologijų inovacijų ir verslumo centro generalinis direktorius, atsakingas už šalies strateginius technologijų tikslus, IT pramonę.

Tiek kompanijos prezidentas P. Altabefas, tiek T. El-Sadany džiaugiasi būsimu bendradarbiavimu ir tikisi sėkmingos bendrovės plėtros visame pasaulyje.

Šaltinis: prnewswire.com
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha