„Canon“ pristatė išskirtinėmis vaizdo atkūrimo savybėmis pasižyminčias rankines vaizdo kameras

Publikuota: 2015 m. lapkričio 12 d. ketvirtadienis

„Canon“ paskelbė, kad savo rankinių vaizdo kamerų seriją X papildo dviem naujomis kameromis – „XA35“ ir „XA30“. Kompaktiški, lengvi modeliai buvo kuriami galvojant ir apie profesionalus, ir apie mėgėjus. Juose įdiegtas „HD CMOS Pro“ jutiklis, kuris užtikrina didesnį jautrumą ir geresnius rezultatus, filmuojant prasto apšvietimo sąlygomis. Dėl plataus dinaminio diapazono (DR) ir kitų savybių šios kameros tinka filmuoti viskam – žinioms, dokumentikai, vestuvėms, įmonių veiklos siužetams.

Naujasis 1/2.84 tipo 2,91 megapikselio „HD CMOS Pro“ jutiklis užtikrina didesnį jautrumą bei geresnį signalo ir triukšmo santykį. Dėl to, net ir esant prastam apšvietimui, gaunami aiškesni ir ryškesni vaizdai. Šios kameros idealiai tinka filmuojantiems naktinį gamtos gyvenimą ir dokumentiką.

20 kartų artinantis plačiakampis objektyvas su 26,8–576 mm (35 mm atitikmuo) židinio nuotoliu, „Canon“ išmanioji penkiaašė optinio vaizdo stabilizavimo sistema, 8 plokštelių žiedinė diafragma – tik dalis naujųjų kamerų ypatybių.

Į abu modelius taip pat įdiegti lėtojo ir sparčiojo filmavimo režimai, todėl kameros tinka įvairiomis filmavimo aplinkybėmis.

Šios kameros leidžia filmuoti aukštos kokybės AVCHD (iki 28 Mbps) ir MP4 (iki 35 Mbps) failų formatais ir turi dvigubą SD kortelės lizdą, todėl atsarginė filmuotos medžiagos kopija įrašoma dar filmavimo metu, o per ilgesnius renginius galima naudotis įrašymo perkėlimo funkcija, kuri tikrai pravers vestuves filmuojantiems operatoriams.

Ir „XA35“, ir „XA30“ turi dvidažnio „Wi-Fi“ ryšio funkciją, todėl šias kameras galima valdyti nuotoliniu būdu, galima belaidžiu ryšiu perkelti arba nusiųsti rinkmenas, peržiūrėti jas naršyklėje ir visa tai daryti naudojantis išmaniuoju įrenginiu ar kompiuteriu.

Šaltinis: pranešimas spaudai
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha