Išrinktas geriausias valstybės tarnautojas

Publikuota: 2015 m. liepos 3 d. penktadienis


Susisiekimo ministerijos kancleris Tomas Karpavičius (k.), Konstitucinio Teismo teisėja Danutė Jočienė ir susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius

Savaitraštis „Veidas“ tęsia tradiciją ir vienuoliktą kartą skelbia geriausią Metų valstybės tarnautoją. Šiemet šis garbingas titulas atiteko Susisiekimo ministerijos kancleriui Tomui Karpavičiui. Geriausias 2015 metų valstybės tarnautojas apdovanotas liepos 2 dieną Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmuose vykusioje iškilmingoje ceremonijoje.

„Didžiuojuosi, kad dirbu Susisiekimo ministerijoje. Ji yra atsakinga už daugiau nei 14 proc. šalies BVP. Sukuriama didžiulė ekonominė nauda. Man prisidėti prie šios kūrybos, prie reglamentavimo, kad ta sėkmė būtų, kad valstybė būtų konkurencinga ir matoma, – didžiulis iššūkis ir garbė“, – sakė T. Karpavičius.

Prieš pradėdamas karjerą Susisiekimo ministerijoje, T. Karpavičius yra dirbęs Ūkio banko departamento direktoriumi, antrinių įmonių valdybos pirmininku, buvo „Omnitel“ verslo klientų projektų grupės vadovas, įmonės strateginių partnerysčių koordinatorius.

Šiųmečiai Metų valstybės tarnautojo rinkimai išsiskyrė pasirinkimo įvairove. Į geriausių valstybės karjeros tarnautojų trejetuką pretendavo beveik šimtas asmenų. Kaip ir kasmet, geriausiuosius balsuodami rinko ministerijų, savivaldybių, valstybės institucijų vadovaujantys asmenys. Savo nuomonę rinkimuose pareiškė ir šalies miestų bei rajonų merai, savivaldybių administracijų direktoriai, verslo asociacijų vadovai.

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha