MRU prasidėjo tarptautinė studentų savaitė

Publikuota: 2016 m. rugpjūčio 31 d. trečiadienis

Rugpjūčio 29–rugsėjo 4 dienomis Mykolo Romerio universitete (MRU) vyksta tradicinė įvadinė tarptautinių studentų savaitė, kurios metu studentai susipažįsta su universitetu, dalyvauja susitikimuose su administracija, aplanko šalies miestelius. Šiemet į MRU atvyksta studijuoti visas būrys studentų iš įvairių pasaulio šalių.

Universitetas sulaukė  daugiau nei 100 studentų, kurie studijuos laipsnį suteikiančiose studijose iš JAV, Prancūzijos, Nyderlandų, Vokietijos, Japonijos, Pietų Korėjos, Ukrainos, Baltarusijos, Rusijos, Rumunijos, Gruzijos, Azerbaidžano, Turkijos, Egipto, Kamerūno, Nigerijos, Ganos, Namibijos, Bangladešo. Virš 170 mainų studentų iš 96 universitetų iš 28 valstybių rudens semestrą studijuos MRU pagal mainų programas.

Daugiausia studentų pagal „Erasmus“ ir kitas mainų programas atvyko iš Vokietijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos, Portugalijos, Čekijos, Slovakijos, Turkijos, Japonijos, Kinijos, Pietų Korėjos ir kitų valstybių universitetų. 

Universitetas yra pasirašęs daugiau nei 300 sutarčių su universitetais iš daugiau nei 40 užsienio valstybių. 2016-2017 studijų metų rudens semestrą į MRUatvyko virš 270 studentų iš užsienio.



Šaltinis: mruni.eu
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai