PENKI rėmė Agnės Kuzmickaitės kolekcijos transliaciją

Publikuota: 2023 m. lapkričio 27 d. pirmadienis

Lapkričio 23 d. garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė pristatė savo kolekciją, kurios pasižiūrėti susirinko ir garsūs šalies pramogų pasaulio atstovai. (Nuotraukos autorius - Darius Kučys).

Pristatymas vyko Vilniuje, Pirklių klubo erdvėje, o tie, kas negalėjo apsilankyti renginyje, jį galėjo stebėti iš bet kurios vietos, per interneto vaizdo transliaciją. Ją jau devintus metus iš eilės organizavo UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), teikianti šviesolaidinio interneto PENKI,  IPTV bei FLEXI TV paslaugas gyventojams, taip pat ITT paslaugas verslui.

„Savo televizijos žiūrovams siūlome didelį prasmingo ir įdomaus turinio pasirinkimą, o visiems Lietuvos, ir ne tik interneto vartotojams kartą per metus dovanojame nuostabaus grožio bei fantazijos reginį –  Agnė Kuzmickaitės šou“, –  sako PKKC direktorė Loreta Žeimytė-Dvareckienė.

„Kiekviena kolekcija prasideda nuo eskizų, šie – nuo pieštuko linijų, o joms susijungus gimsta eskizas, kuris pažymimas autoriaus autografu. Taigi kūriau siluetus, dekoruotus plačiomis ir siauromis juostomis, imituojančiomis pieštuku brėžiamų linijų dinamiką. Galiausiai visos linijos virto drabužių konstrukcijomis“, – savo kolekcijos idėją atskleidžia dizainerė.

Šią mintį atspindėjo ir šou pradžia – virpančių drugeli apsupta balerina Evelina Fokina milžinišku pieštuku piešė eskizus, kurie po akimirkos atgijo į sceną įžengusiais modeliais, dėvinčiais naujosios kolekcijos drabužius. Baleto etiudą parengė Baltijos baleto teatro režisierė Marija Simona Šimulynaitė.

Eskizavimo idėją atskleisti padėjo ir Leono Somovo gyvai atliekama muzikinė kompozicija, kurią jis  sukūrė iš anksto įrašęs dizainerės siuvyklos garsus.

Kviečiame žiūrėti renginio vaizdo įrašą!

 

Šaltinis: penki.lt
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

susiję straipsniai