„Microsoft“ žada, kad naujasis „Internet Explorer“ taps labiau standartizuotas

Publikuota: 2014 m. gegužės 30 d. penktadienis

Korporacija „Microsoft“ pranešė dirbanti su naująja naršyklės „Internet Explorer“ versija. Anksčiau skelbta, kad naršyklės atnaujinimo darbai bus atviresni visuomenei, o pati naršyklė labiau orientuota į bendrai priimtus standartus. 

Tarp „Microsoft“ kuriamų funkcijų minima „Media Capture API“ – funkcijų, leidžiančių interneto turiniui manipuliuoti garso ir vaizdo srautais per mikrofonus ir interneto kameras, rinkinys, HTTP/2 protokolas ir „Web Audio“ (API rinkinys, suteikiantis galimybę „Javascript“ sintezuoti garso medžiagą). Lygiagrečiai kompanija planuoja išplėtoti „JavaSript Promise“ funkcijas, kurios turėtų palengvinti asinchroninių skriptų apdorojimą.

Šios ir daugelis kitų funkcijų buvo paskelbtos svetainėje status.modern.ie, kur kompanija publikuoja visą informaciją apie atliktus atnaujinimus. Primename, kad jau anksčiau naršyklėje atsirado tokios naujovės kaip „WebP“ atvaizdų ir komunikacijai skirtų „API WebRTC“ priemonių palaikymas.

Šaltinis: Parengta pagal cybersecurity.ru
Kopijuoti, platinti, skelbti bet kokią portalo News.lt informaciją be raštiško redakcijos sutikimo draudžiama.

facebook komentarai

Naujas komentaras


Captcha

Populiariausi straipsniai

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »