Bankai aktyviai investuoja į dirbtinį intelektą

Konsultacijų bendrovė „Opimas“ prognozuoja, kad per artimiausius aštuonerius metus dirbtinis intelektas pakeis apie 230 tūks. kapitalo rinkų darbuotojų. skaityti »

2017 metais „Hanner“ investuos 85 milijonus eurų

Investicijų į nekilnojamąjį turtą (NT) bendrovė „Hanner“ 2017 metais į NT projektų plėtrą investuos 85 mln. eurų. skaityti »

Investicijos su optimizmo ženklu: kokie verslai ir kaip plėsis?

Prieškrizinį lygį pasiekusios investicijos nenustos augti ir šiemet – investuoti į verslo plėtrą planuoja 74 proc. Lietuvoje veikiančių verslo įmonių. skaityti »

Vidurio ir Rytų Europos investicijų lyderė Lietuva ES užima penktąją vietą

Pagal tiesioginių užsienio investicijų (TUI) projektų skaičių milijonui gyventojų Lietuva pirmauja Vidurio ir Rytų Europos regione ir yra penkta visoje Europos Sąjungoje. skaityti »

JAV sukurta investavimo platforma moterims

Buvusi JAV bankų „Bank of America“ ir „Citi“ vadovė Sali Kročak sukūrė investavimo platformą „Ellevest“ su robotais konsultantais, skirtą būtent moterims. skaityti »

Lietuvos bankui suteikta kvota investicijoms į Kiniją

Lietuvos bankas pirmasis iš Europos centrinių bankų sistemos narių gavo kvalifikuoto užsienio institucinio investuotojo Kinijoje statusą. Mūsų šalies centriniam bankui taip pat suteikta kvota tiesioginėms investicijoms į Kinijos vertybinius popierius. skaityti »

Rusų milijardierius į „Apple“ investavo 100 mln. JAV dolerių

Rusų milijardierius Alisheris Usmanovas investavo 100 milijonų JAV dolerių į kompanijos „Apple“ akcijas, skelbia „Bloomberg“. skaityti »

AB „Hanner“ Lietuvoje planuoja investuoti 20 mln. litų

AB „Hanner“ 2012 m. iš viso pardavė 212 butų ir gavo 76,1 mln. litų pajamų. Beveik trečdalį šių pajamų (21,2 mln.) sudarė gyvenamojo ploto pardavimas Lietuvoje. skaityti »

Investicijų grąža šiuo metu nenuspėjama

Nors Europa dar neišsivadavo iš skolų krizės, šiek tiek optimizmo suteikė įvykę Graikijos rinkimai ir euro zonos šalių nutarimas Ispanijai paskolinti iki 100 milijardų eurų. skaityti »

„Apple“ ketina įsigyti dalį „Twitter“ tinklo

„Apple“ jau kelis mėnesius derasi su „Twitter” dėl investicijų į šį tinklaraščių tinklą. skaityti »