„Microsoft“ išpirks savo akcijų už 40 mlrd. dolerių

JAV kompanija „Microsoft“ paskelbė planuojanti išpirkti savo akcijų už 40 mlrd. dolerių. Ši žinia paskatino „Microsoft“ akcijų brangimą. skaityti »

„Facebook“ akcijos pasiekė naują kainos maksimumą

Biržoje per pastarąją prekybos sesiją socialinio tinklo „Facebook“ akcijos oficialiai pasiekė naują kainos maksimumą – už vieną vertybinį popierių kompanijai buvo siūloma 45,09 JAV dolerio skaityti »

„Apple“ akcijų kaina per vasarą pakilo 22 proc.

Kompanija „Apple“, regis, pradeda lipti iš duobės, į kurią yra patekusi jau bene metus. Po ištisų mėnesių, kai kompanijos akcijų kaina buvo pasiekusi itin žemą ribą, kaina už vieną „Apple“ akciją ir vėl kyla. skaityti »

„Nokia“ įsigijo dalį „Siemens“ akcijų

Mobiliųjų telefonų gamintoja „Nokia“ sutiko įsigyti 50 proc. „Siemens“ akcijų iš jų bendros kompanijos „Nokia Siemens Networks“ (NSN) už 1,7 mlrd. eurų. skaityti »

Po „Galaxy S4“ pristatymo „Samsung“ atpigo 20 mlrd. JAV dolerių

Pietų Korėjos kompanijos „Samsung“ akcijos atpigo beveik 10 proc. – iki 1,23 tūkst. JAV dolerių. Jos rinkos vertė smuko 19,7 mlrd. JAV dolerių – iki 184,69 mlrd. JAV dolerių. skaityti »

Pasiektas susitarimas dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo LHV ir RAZFin

BAB banko „SNORAS” bankroto administratorius Neil Cooper patvirtina, kad bankas pasiekė susitarimą su vienu didžiausių Estijos banku LHV ir jo partneriu RAZFin, Rakauskų šeimos bei Žabolis Partners kontroliuojama investicine bendrove, dėl UAB „SNORO lizingas” akcijų pardavimo. Sandorį užbaigti tikimasi per keletą mėnesių, gavus Konkurencijos tarybos pritarimą ir įvykdžius kitas sandorio sąlygas. skaityti »

„Google“ akcijos pasiekė rekordines aukštumas

Kompanijos „Google“ akcijos toliau brangsta, viena akcija pasiekė naują rekordą – 861,55 dolerio. skaityti »

Krentant „Apple“ akcijų vertei dreba Timo Cooko kėdė

Garsus leidinys „Forbes“ praneša, kad „Apple“ savininkai nėra patenkinti vis krentančia „Apple“ akcijų verte. Kaip nurodoma, kompanijos direktorių taryba jau kuris laikas dairosi pamainos „Apple“ vadovui Timui Cookui. skaityti »

SEB bankas platins su Azijos ir Australijos įmonių akcijų kainų indeksu susietas obligacijas

SEB bankas nuo šių metų vasario 26 dienos pradeda platinti tris naujas obligacijų emisijas, kurių pelningumas priklausys nuo Azijos ir Australijos įmonių akcijų kainų indekso vertės pokyčio. Naujos trejų metų trukmės obligacijos bus platinamos litais ir eurais iki šių metų balandžio 15 dienos. skaityti »

Nuo metų pradžios „Facebook“ akcijos pabrango 18 proc.

Socialinio tinklo „Facebook“ akcijos, sausio 9 dienos prekybos duomenimis, pabrango daugiau nei 5 proc. – darbo dienos pabaigoje siekė 30,59 dolerio už akciją. Nuo metų pradžios kompanijos akcijos pabrango jau 18 proc. ir tapo pelningiausios pirmoje sausio pusėje. skaityti »